Sportfogadás tippek: Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund

2013-02-24
A németek vasárnapra hagyták a két Borussia összecsapását, így senki sem marad le róla! Ma 15:30-as kezdettel feszülnek egymásnak, futballbarátoknak kötelező program ezen az esős, szomorkás délutánon!

 
B. M'gladbach - B. Dortmund

Tipp: Dortmund góljai 1.5 felett
Odds: 1.66
Iroda: bet365
Kezdés: ma 15:30

 

A 'gladbach szurkolói és játékosai sem szívesen emlékeznek az őszi találkozóra, amikor is a BVB 5-0-ra tudott nyerni a Signal Iduna Parkban. Kuba, Gündogan és subotic góljai mellett Reus is vágott kettőt volt csapatának, így valósággal megsemmisítették a 'gladbachot.

Ma sem vár könnyű meccs a hazaiakra, mert ők még csütörtökön Európa Liga találkozót játszottak Rómában, ráadásul a sikerélmény is elmaradt, hisz a hazai 3-3 után Rómában 2-0-ra kikaptak a Laziotól! Utazás-meccs-utazás, nem kérdés, hogy a BVB ki fogja használni azt, hogy az ellenfél kicsit dekoncentráltabb a kelleténél.

Érdemes megemlíteni, hogy a hazaiaknál Daems, Arango és Hermann is hiányzik, márpedig ők alapesetben ott lennének a csapattal. Arango és Hermann a középpályáról tényleg nagyon fog hiányozni, meghatározó tagjai a 'gladbach játékának.

A vendégeknél is új helyzet állt elő, ami idén még egszer sem. Elfogytak ugyanis a csatárok, sem Lewandowski, sem Schieber nem léphet pályára. Bajner Bálint ott lesz ugyan a padon, de a kicker szerint -és szerintünk is- Götze lesz az ék, Gündogan pedig előrehúzódik Götze helyére, a két szárnyon pedig Reus és Kuba. Szűrőben Bender és Kehl, de az is könnyen előfordulhat, hogy Sahin is lehetőséghez jut a kezdőben. A BVB-nek azért figyelni kell arra is, hogy ők szerdán a Bayern ellen DFB Pokal meccset játszanak, nem jönne jól egy sérülés. A védelem nagyjából fix, középen Subotic és Hummels, széleken Schmelzer és Piszczek!

A BVB meccsein mostanában az dívik, hogy az elejét nagyon megnyomják, rúgnak két gólt, majd valaki kiállítatja magát a 30. perc környékén :D Legutóbbi két bajnokijuk szinte egy az egyben ugyanolyan volt, két korai gól, majd piros lap...

Könnyen előfordulhat, hogy a tippünk 15 perc alatt jön, de ha nincs korai gól, akkor sem kell izgulni, hisz a 'gladbach fáradtsága nem az elején, hanem a meccs végén fog jelentkezni! Egyébként ősszel is kaptak két gólt a hajrában, más kérdés, hogy ott 3-0 után már nem nagyon volt kedvük a játékhoz, a BVB pedig a közönségnek játszott!

Egyszóval a 'gladbach EL meccse, és a két csapat közti tudásbéli különbség miatt tippelünk arra, hogy a vendégek minimum két gólig eljutnak! Ráadásul hiányzik majd Hermann és Arango, egész biztos, hogy nem az igazi arcát mutatja majd a hazai Borussia, és talán be is áldozzák ezt a találkozót.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,