Sportfogadás tippek: vasárnapi 'over' dömping

2012-10-28
A szombati 'mix' sikerén felbuzdulva jöjjön egy vasárnapi is! Rangadók, és szimplán csak jónak ígérkező meccsekből válogatunk!

 

Feyenoord - Ajax

Tipp: 3.5 gól felett (2.37)

Aki szeret sokáig aludni, egyből erre a találkozóra ébredhet. 12:30-tól kezdenek a srácok, vélhetően nem fogunk unatkozni ezen a holland rangadón. Mindkét csapat rendre sok gólos meccset játszik, és ez a párosítás Rotterdamban 4-2-es végeredményt hozott. Mindketten 17 ponttal állnak, úgyhogy amelyik együttes vereséget szenved, az lemarad! Az Amszterdam BL meccsen verte a Man City-t, az önbizalommal tehát nagy gond nem lehet, a rotterdamiak meg rendre bizonyítani akarnak az Ajax ellen.

Hazaiaknál Mulder, Mokotjo, Cissé, és Kongolo, vendégeknél Klaasen, Boilesen, Sighthorson és Serero hagyja ki a meccset

Zaragoza-Sevilla

Tipp: 2.5 gól felett (1.85)

12:00-tól játszanak egymással, reméljük nem lesz álmos találkozó. ezek a déli spanyol mérkőzések vagy nagyon gyengére sikerednek, vagy nagyon jóra. Mi bízunk az utóbbiban! Az andalúzok jövőre a BL-ben szeretnének indulni, ezért minden meccsen győzelemre játszanak. Legutóbb a Mallorca ellen egy hihetetlenül izgalmas 3-2-t játszottak, óriásit küzdöttek a srácok! A Zaragoza kiesés elől menekül, és vélhetően az egész szezonjuk erről szól majd. Nem egy döntetlenkirály a Zaragoza sem, eddig nyolc forduló alatt egyszer sem volt pontosztozkodás a meccsükön. Jó kis összecsapás lesz!

Vendégeknél sajnos Trochowski hosszabb időre kidőlt, de a tippet nem befolyásolja.

VfB Stuttgart - E. Frankfurt

Tipp: 2.5 gól felett (1.57)

Az Eintracht a 3. helyen áll, mivel a Schalke 04 szombaton nyert a Nürnberg ellen. Nincs semmi ok az aggodalomra, a Frankfurt nem fog izgulni, ami csakis jót tehet nekik. A VfB-nek nyomni kell, utolsó három mérkőzésük közül kettőt megnyertek, és a 12. helyen állnak! Ez még mindig gyatra, de ahhoz képest, hogy milyen mélyen voltak...

Labbadia mióta nem favorizálja Hajnal Tomit, elkezdtek meccseket nyerni. Traore fog kezdeni a sváboknál ma is! Az EL meccsüket ellazsálták, fáradtságról szó sem lehet. Ibisevic, Harnik, Traore és a többiek mindent megtesznek majd a győzelem érdekében. Nyílt meccs, sok gól várható!

Fontos hiányzó egyik oldalon sem lesz!

Fiorentina - Lazio

Tipp: 2.5 gól felett (2.07)

A Serie A hatodik és harmadik helyen álló együttese csap össze délután 15:00-tól. Mindkét együttesnek megy a szekér, és hiába kaptak viszonylag kevés gólt eddig, egymást nem fogják kímélni. Otthon a firenzeiek mindig mennek előre a győzelem érdekében, még a Juve-t is fölülmúlták mezőnyben. Joveticék biztosan lőnek vagy ketőtt, de Klose és társai sem fogják tétlenül nézni!

 Hazaiaknál Camporese, Pizarro és Roncaglia hagyja ki a meccset, vendégeknél Ederson, Stankevicius, Radu kérdéses, Marchetti és Sculi viszont nem lép pályára délután.

Ezen kívül jó esély van arra, hogy a Nápoly hazai pályán legalább kettőt rúg a Chievonak, és arra is, hogy a Real megszórja a Mallorcát idegenben is.

Amivel vigyázni kell, az a Bayern győzelme, talán ma nem kellene őket erőltetni, hisz Robben, Mario gomez és Ribery sem egészséges! Egy-két Leverkusen kontra, és könnyen ott lehet a baj! Nem éri meg a bőrgatyásokra fogani ma délután!

A tippek oddsait a Bet365-től vettük!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,