Sportfogadás tippek: szombati 'mix'

2012-10-27
Szombat lévén hihetetlen kínálat tárul elénk. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem csak egy tippet ajánlunk! Nézzük, mik lehetnek jók mára!

Minden szorzót a Bet365-től vettünk, a továbbiakban tehát ezzel már nem foglalkoznánk, úgyis mindenki ott fogad, ahol szeret, vagy ahol a pénze van :D

Villarreal-Mirandes

Tipp: Villarreal nyer (1.40), Villarreal min. 2 gólt lő (1.66)

A Villarreal egy osztáylt csúszott, míg a Mirandes egyet ugrott. Nem kérdés, hogy az osztálykülönbség megmaradt az együttesek közt. A Villarreal feljutásról álmodozik, de nincs jó formában. Utolsó három meccsükön nem tudtak nyerni, most már nem mehet így tovább. Ellenfelük az a Mirandes, akik tavaly óriásit menteltek harmadosztályú csapatként a Király Kupában, és fel is jutottak a másodosztályba. Nagyon jó évük volt, de idén ennek nyoma sincs. Vereség-vereség hátán, minden bizonnyal idény végén búcsút mondanak a másodsztálynak. Több hiányzójuk is van, de közülük is ki kell emelni Pablo Infante-t, a hajgyűlölő csatárt, aki Alainnal gyilkos duót alkotott tavaly. Viszont Infante kidőlt, a gólok pedig nem jönnek. Pablo nagyjából annyit jelent ennek a csapatnak, mint mondjuk Messi a Barcának, vagy CR a Realnak. Nélküle egyszerűen végük van.

Arsenal-QPR

Tipp: Arsenal nyer (1.40)

Legutóbb nagy meglepetésre a BL-ben a Schalke elverte Wenger legénységét, sőt ami még ennél is fájóbb lehetett, hogy a legutolsó bajnokit is bukták a Norwich ellen 1-0-ra. Szégyen-gyalázat, ez aligha mehet így tovább. JElenleg a QPR-nél papíron nincs gyengébb csapata a ligának, ha itt sem nyernek Podolskiék, akkor vége a világnak, de hogy az éllovasoktól leszakadnak, az biztos. Otthon nem lehet baj, akár 3-4 góllal is nyerhetnek a hazaiak!

Düsseldorf-Wolfsburg

Tipp: Wolfsburg góljai 1.5 fölött (3.00)

Végre megtörtént az, aminek már hetek óta meg kellett volna. Talán csütörtökön látott napvilágot a hír, amire számítani lehetett, azaz kirúgták Magath-ot. A Wolfi edzője már nem volt ura a helyzetnek, csúfos vereségek egymás után, aminek az eredménye, hogy a Wolfi jelenleg ligautolsó! Ez a csapat, amelybe a VW pumpálja a pénzt, nem az utolsó helyen kellene állniuk. Mondjuk koncepció az nem sok van, hisz a nyáron megváltak azoktól, akik tudtak futballozni. Mandzukic és Dejegah is elment, és az a Jiracek is, aki tavaly télen jött, és tavasszal nagyon sokat segített a csapatnak! Erre visszahozták azt a Diego-t, aki azért Bundesliga szinten klasszis, de neki meg semmi kedve nem volt eljönni Madridból. Látva a 'tico menetelését, ő valószínűleg sír esténként. Látni rajta-már amikor épp játszik- hogy ő magasról tesz erre a csapatra, sodródik az árral...

Mindezek ellenére felszakadt a gát, megtörtént az edzőbuktatás, úgyhogy a srácok most odatesziik magukat! A Düsseldorf jó rajt után legutóbb kapott öt gólt a Bayerntől, Olicék is rúghatnak nekik kettőt. Ilyen oddson feltétlenül van benne érték!

 Espanyol - Malaga

Tipp: Espanyol DNB (2.00)

Nagy divat lett ma a Malagára fogadni. Tény, hogy jók a fiúk, üldözik a Barcát és a 'tico-t, de nem mind arany, ami fénylik! A Milan ellen nagyon kihajtották magukat, és az Espanyol igazán csak hazai pályán veszélyes. Ma, ha szívből játszanak, elkaphatják a BL meglepetéscsapatát! Azt se felejtsük el, hogy a Malagánál nincs minden rendben, fizetések csúsznak, stb... Könnyen lehet, hogy a BL-ben a pénzükért játszanak :D Ma a katalánok elverhetik őket. Tény, hogy játékoskeret alapján a Malaga győzelme tűnik jó tippnek, de nagyon sokan buknak ma, akik a Malagára fogadnak!

Freiburg-Dortmund

Tipp: dortmundi gólok 1.5 felett (1.66)

A Freiburg otthon nyílt focit játszik, érdemes megnézni ma délután ezt a meccset. Lüktető játék várható, és a BVB-nak is nagyon kellenek a pontok, mivel a hátrányuk jelentős a Bayernnel szemben! Sőt, azért is küzdeniük kell, hogy jövőre is a BL-ben indulhassanak. Az az együttes, aki idegenben döntetlent játszik a Cityvel, otthon veri az Ajaxot és a Real-t, annak kis odafigyeléssel meg kell legyen a Freiburg skalpja. Mivel Kuba nincs, így esély van arra, hogy Reus és Götze is kezd. WOW!

Ezeket gondoltuk jónak mára, sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,