Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach

2017-10-15
A Bundesliga 8. fordulójának záró találkozója valószínűleg sok gólt hoz. Amikor a Werder és a Gladbach találkozik, ott jó eséllyel gólzápor lesz.

Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach

Tipp: Gladbach góljai 1.5 felett

Unibet odds: 2.15

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A Werdernek össze kellett szednie magát a válogatott meccsek miatti szünet alatt. A Bréma ugyanis hét forduló után kieső helyen áll, mindössze 4 pontot gyűjtött. Ami a Gladbachot illeti, szintén jobb startról álmodott a klub, hisz idén nincs nemzetközi kupa-szereplés, ennek ellenére csak a középmezőnyben, a 9. helyen találjuk ezt az együttest. Viszont, ha a Weserben győz a Borussia, felugrik az 5. helyre, ami mindjárt jobban nézne ki.

A Brémánál felépül a sérülésből Junuzovic és Delaney is, így vélhetően elöl kreatívabb, ütőképesebb lesz a Werder, aztán hogy hátul  Moisanderék mire mennek majd, az jó kérdés.

Ami pedig a Gladbachot illeti, valószínűleg kezd Raffael és Stindl, de ott lesz Hazard és Johnsoon is a kreatív zónában. Bevethető már Traoré is, aki valószínűleg a padon kezd, ahogy Bobadilla és Hermann is. Szóval Hecking mesternek van azért merítési lehetősége, ha az előrejátékot vesszük alapul. Hátul az ex-brémai Vestergaard mellett Ginter kezd középen, Elvedi és Wendt széleken. Zakaria és Kramer szűr, szóval nagyjából mindenki bevethető, aki számít.

Gólgazdag meccsre számítunk, ahol legalább kétszer beköszön a Gladbach. Elvégre is a Brémának nyernie kéne, de ugyanígy támadó felfogású lesz a vendég együttes is, amiből egy jó kis adok-kapok is kialakulhat. a Gladbach egy gólra mindig jó, de most valószínűleg kettőre is. Ha a meccs elején betalál a Borussia, utána játszhatna kontrákra, ami szintén fekszik ennek az együttesnek. A két csapat utolsó három bajnokiján összesen 10 gólt lőtt a Gladbach a Brémának, legalább kettőt valószínűleg most is fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,