Sportfogadás tippek: férfi 200 m vegyes úszás

2012-08-02
Cseh Laci a sikeres EB után itt az olimpián nem nyújtotta azt, amit ő elvárt magától. A 200 m vegyes az utolsó szám, amelyben érdekelt, és tegnap az elődöntőben már úgy úszott, ami bizakodásra ad okot!

 

Tipp: Cseh Laci dobogóra áll 200 m vegyesen

Odds: 1.45

Iroda: FortunaWin

Kezdés: ma 20:15 után

 

Cseh Lacira nagy terheket rakott az ország, mindenki érmeket várt tőle. Mindenki előre elkönyvelte, hogy Laci ismét érmekkel a nyakában tér haza. De nem jöhet össze mindig minden, ezt el kell fogadni. Talán az EB vett ki sokat belőle, nem sikerült ismét olyan formába lendülni. Kár ezt tovább feszegetni, csak előre kell nézni, ahogy Cseh Laci is teszi. Rendet tett a fejében, és meg akarja ragadni az utolsó esélyt itt Londonban.

 

Ma este pár perccel 20:15 után ugrik medencébe, hogy ismét megmérkőzzön a kétfejű amerikai szörnnyel. Viszont vannak itt jelek, amik arra utalnak, hogy Laci búcsúja szépre sikeredik ma este! Tegnap este az elődöntőben a második legjobb időt úszta Lochte mögött!

Lochte 1:56:13-at úszott, ugyanabban a futamban mögötte Phelps ért célba 1:57:11-el. Lochte nem úszta ki magát, benne még van bőven, viszont Phelps nem tűnik annyira erősnek ezen az olimpián. Cseh Laci úszásán látszott, hogy nagyon koncentrált, összeszedett volt végig. 1.56:74-et úszott, magabiztosan nyerte a futamát, a brazil Pereira előtt. Mindössze ketten mentek be 1.57:00 alá, ami bizakodásra ad okot.

Lochte valószínűleg 'simán' nyer, ő 1:56:00 alá is bemegy, amire szükség is lesz. Viszont arra már nem tennénk sok pénzt, hogy Cseh Laci elé befér Phelps. De ha mégis, a bronz az elődöntők alapján jónak tűnik. Goddard gyengén úszott már tegnap is, Laci pedig az elődöntőben is megverte Pereirát, semmi sem utal arra, hogy ma beférjen Laci elé a brazil.

Lochte győzelme nem kétséges, viszont Phelps és Cseh Laci nagyot fog küzdeni az ezüstért. Szurkoljunk este, hogy Laci dobogóra álljon, az pedig csak hab lenne a tortán, ha Phelps elé be tudna férni!

 

Objektíven nézve erre a futamra nagyon jó tippnek tűnik, hogy Cseh Laci érmet nyer! A fogadóirodák többsége bronzérmet jósol neki.

 

Sok sikert a tipphez, és természetesen HAJRÁ LACI!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,