Sportfogadás tippek: Anglia - Szlovákia

2017-09-04
A szlovák válogatott két vereséggel kezdte a selejtező-sorozatot, aztán öt meccset nyert zsinórban. Ha a hatodikat is megnyeri, akkor átveszi a csoport első helyét, és megelőzi Angliát. Nem lenne semmi.

Anglia - Szlovákia

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

TippmixPro odds: 1.85

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A Wembley Stadionban nem akármilyen meccset rendeznek hétfő este. Anglia azzal a Szlovákiával játszik, amely két vereséggel kezdte a selejtező-sorozatot, aztán észbe kapott, és 5 meccset nyert zsinórban. Anglia közben kétszer is csak döntetlent ért el, így ha északi szomszédaink meglepetést okoznak este, átveszik a vezető helyet a csoportban.

Mi volt a két együttes szlovákiai meccsén?

Emlékezhetünk rá, hisz a Sport TV is adta anno. Nos, az egy igen egyoldalú találkozó volt, a szlovákok kapura sem lőttek, kaput még véletlenül sem találtak. Az angolok viszont egy híján 20-szor kísérleteztek lövéssel, de rengeteg helyzet halt el rossz beadás, kulcspassz hiányának következtében. Skrtelt az 57. percben kiállították, aztán már csak egy térfélen zajlott a játék. Az angolok nyomtak, de a gól csak nem jött össze. A szlovákok az időt húzták, Mazic 7 percet hosszabbított. Az angolok nyomása végül a 95. percben érett góllá, hiába védekeztek hősiesen a szlovákok, mégis kikaptak Lallana góljával.

Szlovákia feltámadt, Anglia kétszer is pontokat veszített

Hamsikék tehát két zakóval nyitottak, azóta öt meccset nyertek zsinórban. Egyelőre pótselejtezőt érő helyen áll a szlovák együttes, de Skócia és Szlovénia is megelőzheti még. Jó kérdés, mit szeretnének Pekarikék. Belemennek egy nyílt meccsbe, és ugyan kevés rá az esély, de megpróbálnak nyerni, vagy beállnak a saját kapujuk elé 10 emberrel, és őrzik a 0-0-t, amíg lehet.

Viszont valószínűleg mindegy, hogy Szlovákia mit akar, mert ezt a meccset (is) az angolok fogják irányítani. Az is lehet, hogy az 'odavágón' 95 percre volt szüksége a háromoroszlános válogatottnak a szlovák védekezés feltöréséhez, de az is lehet, hogy otthon 5-10 perc után vezetést szerez. Egy korai gól hazai részről, és máris borul minden, amit a szlovákok elterveztek.

Itt lesznek gólok!

Szlovákia saját halálos ítéletét írja alá, ha beáll bekkelni. Egyrészt idegenben nem fogja kihúzni talán félidőig sem, szóval ha legalább ikszelni akar, gólt kell lőnie. Erre van esély, sőt jó esély, csak ehhez támadni kell. Otthon ez nem sikerült Anglia ellen, de akkor nagyon roggyon volt a szlovák válogatott. A kreatív zónában ma Mak, Hamsik és Weiss játszik, nem olyan gyenge trió, de második hullámban Kucka és Lobotka is veszélyes tud lenni. Nemec feladata nem lesz egyszerű, ő lesz az előretolt ék, talán Jones és Cahill szorításában neki lesz a feladata a labdák megtartása. A tippünk tehát az, hogy bár fontos meccs és nagy a tét, nem maradnak el a gólok. Ráadásul a Wembley Stadionban lesz a meccs, márpedig a Wembley most a Tottenham hazai pályája is, Anglia válogatottjában pedig akad Tottenham játékos bőven akik kétszeresen is  otthon érzik majd magukat.

Tipp: 2-1 vagy 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,