Sportfogadás tippek: Zenit - Austria Wien

2013-10-01
Ma kezdődik a BL 2. csoportköre. A mi tippünk egy olyan meccsről érkezik, amelynek résztvevői egyaránt vereséget szenvedtek az első fordulóban. Zenit-Austria, nézzük bővebben

Zenit - Austria Wien

Tipp: Zenit nyer

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés. 18:00

 

A Zenit Szentpétervár az első körben vereséget szenvedett Madridban. 3-1-re kaptak ki az oroszok, de nem dőlt össze a világ. Ha hazai pályán elverik az Austria Wient, újra versenyben lesznek. Az biztos, hogy amelyik csapat ebből a kvratettből tovább akar lépni, annak hazai pályán a bécsieket le kell győzni, mese nincs.

A Wien az első BL meccsén a főtáblán a Porto együttesét fogadta, és becsülettel helyt álltak. 1-0-ra kikaptak, de várható volt valahol. A Porto-Atletico-Zenit trió sokkal erősebb, mint az Austria Wien, a csoport 3. helye is csak álom a bécsieknél.

A Zenit együttese remek formában van, az orosz Premjer ligát is vezetik, méghozzá magabiztosan. Ezzel szemben a Wien az osztrák bajnokságban is döcög, de a hazai kupából is kizúgtak már.

A szentpétervári csapat a Szpartak elleni rangadóval melegített, és nagyon jól sikerült az a meccs számukra. Vágtak négy gólt, Danny, Shatov,Kerzhakov és Hulk is betalált. Hulk még két gólpasszt is jegyzett, kirobbanó formában a Zenit focistái. Oroszországba komolyabb csapatok sem nyerni járnak, nem lehet kérdés, hogy az Austria Wien ma is vereséget szenved. Ma valószínűleg nem fogják 1-0-val megúszni...(Bátrabbak hendikeppel is vállalhatják a hazai győzelmet)

Nem nagy odds, ellenben tuti a tipp. Ha az Austria ellen pontot veszítene a Zenit, óriási lépéshátrányba kerülne.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,