Sportfogadás tippek: Zaragoza - Celta Vigo

2012-11-26
A spanyol Primera Division 13. fordulóját Zaragoza - Celta Vigo mérkőzés zárja! Első ránézésre egy meccs a sok közül, ám valószínűleg több annál!

 

Zaragoza - Celta Vigo

Tipp: Zaragoza 1.5 gól felett

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A mérkőzés előtt a Celta Vigo együttese a 16. helyen áll, győzelmük esetén megelőznék mai vendéglátójukat, és a 13. helyre ugranának föl! A Zarogoza viszont szintén a győzelemben reménykedik, és joggal teszi azt!

Utolsó 4 hazai találkozójukból hármat is meg tudtak nyerni, egyedül a Getafe babrált ki velük még október elején. Viszont e meccs után legyőzték a Sevillát, ami egy óriási skalp, valamint 5-3-re verték a Deport, méghozzá hátrányból fordítva! Őrült hajrá volt azon az összecsapáson, abból, és a Sevilla elleni ütközetekből lehet meríteni!

Idegenben meg-megingik a Zaragoza, de ennek most semmi jelentősége, hisz otthon nem ismernek félelmet. Legutóbb a Camp Nouban is tisztességgel helyt álltak, és ugyan kikaptak 3-1-re, de ez a Barca ellen vállalható!

A Celta Vigo nagyobb talány úgy összességében, de van itt egy érdekes statisztikai mutató, amiből talán ki lehet indulni. Eddig a Vigo 6 mérkőzést játszott idegenben, és mind a hat alkalommal veszített! Két bekapott gól alatt nem úszták meg soha. Sőt az első négy meccsen megúszták 2-2 bekapott góllal, ám az utolsó két fellépésükön már háromszor rezdült Varas kapujának hálója...

Valamiért képtelen felpörögni, amikor idegenben játszanak. Márpedig a Zaragoza tipikusan hazai pályás együttes.

Ami a sérülteket, eltiltottakat illeti, hazai oldalon két védő nem áll rendelkezésre, de Obradovic és Lanzaro szinte első perctől sérült, idén ők aligha lépnek pályára. A Vigonál szintén két védő küszködik sérüléssel. Samual eddig egy meccsen játszott, szóval őt ne nevezzük alapembernek, viszont Laga a védelem egyik alappillére sem játszik ma elvileg. Emellett Llorca sem egészséges és Borja Oubinna sem.

Ami azt illeti, Paco Herrera mester törheti a fejét, kit küld vissza a középpályások közül a védelembe. Nehéz lesz úgy helyt állni, hogy tartalékos lesz a védelem, hiszen legyünk őszinték, amikor mindenki rendelkezésre állt a Vigonál, akkor sem úszták meg soha kettő alatt ebben a kiírásban.

Ma este egy motivált hazai csapatot fogunk látni, akik dominálni fogják a játékot, és bizony tényleg meglepő lenne, ha ne rúgnának két-három gólt ennek a jelenlegi Celta Vigonak. Egyedül Javi Varas, a korábbi Sevilla kapus ronthatja el a tippet, bár vannak szituációk, amikor egy kapus már tehetetlen. Márpedig 2-3 szituáció biztosan lesz ma is, amikor Varas maga mögé nyúl, és kiszedi a hálóból a bőrbogyót!

 

Sok sikert mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,