Sportfogadás tippek: Wolfsburg - Dortmund

2015-05-30
A Wolfsburg és a BVB is nehéz idényen van túl. A Wolfsburg számára a bajnoki 2. hely nagyon szép eredmény, de egy DFB Kupa győzelem tenné csak igazán emlékezetessé a szezont. A BVB viszont nem mutatott túl jó teljesítményt idén, ezért is lenne fontos egy szép sikerrel búcsúztatni az idényt, és a távozó Klopp mestert, valamint a visszavonuló Kehlt.

Wolfsburg - Dortmund

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.60

Iroda:  bet365

Kezdés: szombat 19:30

 

A DFB Kupa döntői általában gólgazdagra sikerednek, ezért is volt fura a tavalyi 0-0. De a korábbi években volt itt 3-2, meg 5-2 is, szóval jó esély van rá, hogy az egy évvel ez előtti gól nélküli remi olyan kivétel volt, amely erősíti a 'szabályt'

A Wolfsburg és a Dortmund amúgy sem olyan csapatok, amelyek azért lépnek pályára, hogy 0-0-al kihúzzák a végéig. Itt ma Berlinban a Borussia és a Wolfsburg is szeretné megmutatni, hogy mi az igazi foci!

A gólok szempontjából meg kell említeni, hogy ebben a két együttesben focizik a liga két legjobb irányítója. Reus a BVB-nél, de Bruyne pedig a Wolfsburgnál. Ilyen stílusú irányító a Bayernben sincs! Reus sokat volt sérült, de most játékra kész! Játszik az a Kagawa és az a Mkhitaryan is, akik ősszel nem nagyon mutattak semmit, tavasszal viszont mindketten egész jó játékot mutattak, gólokat lőttek. Jó hír a Dortmundnál, hogy a két belső védő, Hummels és Subotic is szerződést hosszabbított. Tudjuk, hogy Tuchel váltja Kloppot, szóval a sárga-feketék jövőre is jó kezekben lesz. Marad Reus is, szóval az tuti, hogy a BVB jövőre sokkal erősebb lesz, pláne akkor, ha szereznek még egy igazi befejező csatárt.

A Wolfsburg második lett a bajnokságban, Hecking nagyon erős csapatot épített. A játék minden elemében jó a Wolfi, támadásban tudnak rövid és hosszú passzokkal is operálni. Vierinha és Rodriguez rengeteget fut a vonalak mellett, Caligiuri és Perisic viszont nekik segít védekezésben. A motor viszont de Bruyne, akinek olyan meglátásai, olyan gólpasszai vannak, mint senkinek ebben a ligában. Egyértelmű, hogy azon az irányító poszton még Reust is megelőzte idén. Dost pedig olyan támadó, aki nem sokat szórakozik. Nem egy Ibra típus, aki ad a szépségre, a nagy gólokra. Dost jókor van jó helyen, de Bruyne pedig képes arra, hogy rendre jó megoldásokat válasszon.

Jó kis meccs lesz ez, legutóbb, nem is oly rég a két csapat bajnokiján 3 gól esett 2-1-es elosztásban, most is számíthatunk gólváltásra, szép megoldásokra. Itt bizony mindkét együttesben vannak gólok! Ráadásul tartalékolni sincs mire, itt ma ki kell adni mindent, ami még a tankban maradt.

Várható kezdőcsapatok:
BVB: Langerak - Durm, Subotic, Hummels, Schmelzer - Kehl, Gündogan - H. Mkhitaryan, Kagawa, Reus - Aubameyang
VfL: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Klose, Rodriguez - Luiz Gustavo, Arnold - Perisic, De Bruyne, D. Caligiuri - Dost

Sik sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,