Sportfogadás tippek: West Ham United - Astra

2016-08-25
Az angol klubcsapatok és az EL kapcsolatát nehéz megfejteni. Igazából mi sem tudjuk a tutit, legfeljebb sejtjük.

West Ham - Astra

Online sportfogadási tipp: Astra +1.5 gól

Bet365 odds: 1.95

Tippmix Odds: 1.85

Kezdés: csütörtök: 20:45

 

A két együttes, az angol WHU és a román Astra tavaly is összeakadt az EL-ben. Egy évvel korábban az Asrta jutott tovább, ami meglepetés volt a javából. A történelem meg olyan dolog, ami ismétli önmagát.

A West Ham tavalyi, londoni meccse is 'érdekes' volt az Astra ellen. Vezettek 2-0-ra, aztán jött egy kiállítás, egy Astra-gól, majd a WHU Ogbonna révén még egy öngóllal is besegített a román együttesnek, így lett 2-2.

Angol csapat, így fene sem tudja, van-e szükség az EL-re. Mit jelent anyagilag, de mit vesz ki a csapatból. Persze jönne egy kis zseton az UEFÁ-tól, de könnyen lehet, hogy a bajnokságban való szereplés látná kárát. És akkor hiába pumpál a zsebbe egy kis pénzt az UEFA, mondjuk a legrosszabb eset, a kiesés anyagilag sokkal nagyobb kárt okoznak.

Aztán az angoloknál rengeteg a meccs, bajnokik mellett Ligakupa, és a sokkal fontosabb FA Kupa is ott van, mint teljesítendő sorozat.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Aztán vannak kimaradók, Lanzini, A. Ayew, Carrol, Feghouli, Cresswell és Sakho sem játszik valószínűleg, de kész csoda lenne Dimitri Payet pályára lépése is. (Alig marad valaki a kreatív szekcióban) Payet az odavágón sem játszott, sőt a hétvégi bajnokin sem. Az sem biztos, hogy marad a WHU-nál, de ha marad is, akkor is a hétvégi Man. City elleni fellépésre datálható a fellépés, nem mára. Az a Man. City elleni bajnoki fontos kis meccs, könnyen lehet, hogy többen is arra a találkozóra gyűjtik már az erőt.

A West Ham az előző körben a Domzale ellen idegenben 2-1-re kikapott, otthon viszont nyert 3-0-ra. Most más a helyzet, hisz ha megint nyer, még az EL főtáblán találja magát, arra pedig nem biztos, hogy szüksége van. Bajnokik, liga és FA Cup meccsek mellett még EL-t is tolni picit sok lenne ennek a csapatnak, pláne úgy, hogy már most is van 6-7 nem bevethető játékos, és ugye aug. 31-ig Payet is távozhat még.

Tippünk vagy meglepő, vagy nem, de az Astra nem fog kikapni, vagy ha mégis, maximum egy gólos vereséget szenved. Anyagilag egy román együttes számára van értelme az EL-ben játszani, a WHU-nak nem biztos. Ugye, ha netán sok energiát emésztene az EL, és ne adj Isten, kiesnének a Kalapácsosok, a Chamiponshipben lópikulát sem kapnának, míg a PL-ben azért a közvetítési jogokból jócskán folyik a kasszába.

Címkék: sportfogadás, tipp,