Sportfogadás tippek: Werder Bremen - VfB Stuttgart

2012-09-23
Ma az Európa Liga három mérkőzést rendeznek a Bundesligában. A forduló utolsó találkozója a Bréma és a Stuttgart, ahol remélhetőleg nagy adok-kapok alakul ki!

Werder Bremen - VfB Stuttgart

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: unibet

Kezdés: 17:30

Egy nap különbséggel pontosan öt éve annak, amikor a Stuttgart 6-3-ra verte a Brémát. Az utóbbi évek leggólgazdagabb Bréma-Stuttgart meccse, de azóta volt már 4-1, 4-0, 2-2 és egy 6-0-ás Stuttgart siker. Legutóbbi is a VfB örülhetett, 4-1-re verték el a Brémát. ez a két csapat szeret gólt rúgni, és ami fontosabb, tud is! Nagy kár, hogy az Eurosport nem ezt a mérkőzést tűzi műsorra.

Ráadásul a Werder és a VfB is y tabella alsó felében található, így a szurkolók joggal várják, hogy kedvenceik örömet szerezzenek nekik, és meginduljanak fölfelé a tabellán.

A Werder 1-0-2-es mérleggel áll a 13. helyen, míg a Stuttgart 0-1-2-vel, egyetlen ponttal a 17. helyen szerénykedik. Legutóbb a Düsseldorf ellen mindenki győzelmet várt a sváboktól, de csak egy vérszegény 0-0-ra voltak képesek. Azóta Hajnal Tomiék az Európa Ligában is játszottak egy döntetlent, méghozzá 2-2-t a Steaua ellen.

Mindkét csapat fogadkozik, és ezek az együttesek amúgy sem szoktak fukarkodni a gólokkkal. A sváboknak nagyon kellene már egy győzelem, de a Bréma ellen a Weser Stadionban nem lesz könnyű dolguk. Valószínűleg mindkét csapat 'túl akarja lőni' a másikat, ezért lesz itt gólparádé ma délután.

Mindkét csapatnál vannak hiányzók, ám olyan játékos kevés van, akik ezen hiányzók közül kezdenének ma. A VfB-nél Molinaro és Ibisevic az a két játékos, aki biztosan pályára lépne, ha tehetné, de különböző okok miatt ők ma nem segíthetnek a Stuttgartnak. Ibisevicnak talán jót is tesz a kényszerpihenő, az első fordulóban kihagyott büntetője és üres kapus ziccere azt jelezte, hogy fejben össze kell szednie magát!

Ez  a meccs két olyan csapat találkozója lesz, ahol mindkét fél mident megtesz a siker érdekében. Tényleg sajnálhatjuk, hogy az Eurosport 2 nem tűzi műsorra, fogadni ettől függetlenül lehet rá! A Tipp pedig az, hogy minimum három gól születik a találkozón!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,