Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Mainz 05

2016-09-21
A Bundesben a hétközi forduló rangadó a Bayern-Hertha Berlin meccs. Minket azonban jobban izgat, hogy mire megy majd az eddig pontot sem szerző Bréma a Mainz ellen!

Werder Bremen - Mainz 05

Online sportfogadási tipp: 2.5 gól felett

Winmasters odds: 1.61

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szerda, 20:00

 

Szombaton a Werder a Mönchengladbach vendége volt, és nagyon csúnyán kikapott. Már a félidőben 4-0-ra vezetett a Gladbach, és csak azért lett 4-1 a végeredmény, mert a hazai csapat látványosan visszavett. Az első félidőben viszont úgy vezetett 4-0-ra, hogy 8-10 gólt is lőhetett volna picivel több szerencsével és koncentrációval. A Gladbach akkor és úgy alakított ki ziccert, amikor akart. Ha elpuskázta, akkor sem volt baj, tudták Hazardék, hogy 1-2 perc múlva jön a következő ordító ziccer.

Skripnik mester nem is élte túl a fordulót, még a meccs után frissen tudatták vele, hogy ez egyelőre ennyi volt. Az U23-as csapattól Nourit emelték 'fel', hogy ideiglenesen irányítsa az első csapatot.

Hogy mi változik pár nap alatt? Vélhetően semmi.

A Werder a kicker szerint így kezd este: Drobny - Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - Fritz, Grillitsch - S. Yatabaré, Junuzovic, Kainz - Gnabry. A keret keskeny, a kulcsjátékosok formán kívül vannak. Illetve talán úgy helyes, hogy Junuzovic van formán kívül, az egyetlen spíler a keretben, aki fazont tudna szabni a csapatnak. Johansson eltiltott, Pizarro,Kruse és Bartels sérült. Nagyjából maradt az egy szem Gnabry, akit még lehet dicsérni a Brémából, a Gladbach ellen gyönyörű gólt rúgott, de ez csapatjáték, a Bréma meg nem csapat. Vagy az, de nagyon gyenge.

A Mainz javuló formát mutat. Hétvégén az FCA ellen nyert 3-1-re Schmidt csapata. Jól mozgott a Mainz 05, José Rodriguez brutális belépője viszont nagyon nem hiányzott a mérkőzés végén. Ma Jairo, Latza és Ramalho nélkül is toronymagas esélyes a Mainz, bár az oddsok ezt nem jelzik igazán.

A vendégek a Lössl - Brosinski, Bell, Balogun, Bussmann - F. Frei, S. Serdar - De Blasis, Malli, Muto - Cordoba-kezdővel játszhatnak. A elöl lévő kreatív négyes vélhetően ugyanúgy szét fogja szedni a Bréma védelmét, mint ahogy a Gladbach tette. Ugyanakkor a brémai srácok is próbálnak majd közel 100%-ot nyújtani, aztán hogy ez mire elég, majd meglátjuk.

Statisztika: A Bréma bajnoki meccsein idén 4.33 gól esett átlagban, a Mainznál ez a szám 5.00. Magyarul, ha egy átlagos meccset játszanak, akkor is jön majd 4-5 gól, de nekünk elég 3 is a tipphez.

Címkék: sportfogadás, tipp,