Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Hoffenheim

2014-04-19
A Bundesligában már csak négy forduló van hátra. Sok csapat menekül még a kiesés elöl, ezek közé tartozik a Werder Bremen is.

Werder Bremen - Hoffenheim

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.40

Iroida: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Az előző fordulóban a Maniz 3-0-ra elverte a Werdert, ami nagyon nem jött jól a brémai együttesnek. Előtte szorgalmasan gyűjtögették a pontokat, de az a múlt heti zakó azt jelentette, hogy továbbra is kapaszkodnia kell a Weser-parti társaságnak. Ma otthon játszanak, és azt a Hoffenheimet fogadják, amely csapatnak már nincs esélye, hogy nemzetközi porondra lépjen.

Jó csapat tényleg ez a Hoffenheim, és a liga egyik legszórakoztatóbb futballját játssza, de a hajrára aligha marad motiváció a srácokban. Itt az elmúlt fordulókban már fel lehetett fedezni olyan jeleket, hogy már csak a szezon végét várják.

Beck a vendég védelemben eltiltott, Gisdol lehetőséget akar majd adni egy-két olyan labdarúgójának, akik a szezon nagy részében csak padozott. Ez jó húzás, hisz minden játékos megérdemli, hogy pályára lépjen, és ha azt nézzük, egy esetleges vereség is bőven belefér. A Werdernek viszont nem fér bele. Nagyon nem! Pontot, vagy inkább pontokat kell szerezniük Eliáéknak, mert még nincs biztosítva a bennmaradás.

Várható kezdőcsapatok:

Bremen: Wolf - Fritz, Prödl, Caldirola, Garcia - Bargfrede - Gebre Selassie, Makiadi - Hunt - di Santo, Elia
Hoffenheim: Grahl - F. Johnson, Strobl, Vestergaard, Toljan - Rudy, Polanski - Elyounoussi, Roberto Firmino, Salihovic - Volland
Fritz, a Werder kapitánya megpróbálja összekapni a védelmet. A múlt szombaton benyelt hármas talán ráébreszti a csapatot, hogy nincs még vége a szezonnak. Ugyanakkor a Mainz ellen a támadósor is betlizett, hisz rúgott gól nélkül hozta le a meccset a csapat. Most valószínűleg betalálnak Makiadiék, de hogy a védelem le tudja-e hozni a meccset Vollandék ellen kapott gól nélkül, arra nem tennénk sok pénzt. Tény, hogy kevésbé motivált már Gisdol csapata, de Firmino, Volland vagy Salihovic azért képes gólt szerezni a semmiből is, aztán jól tudjuk, hogy a Werder-védelem nem etalon idén. Fontosabb a győzelem a hazai csapatnak, de jobb tipp ezen a találkozón a góleső. Ne feledjük, a Hoffenheim az a csapat, amely a BVB mellett háromszor is mattolni tudta a bajnok Bayern Münchent.
Ősszel egyébként 4-4-es döntetlent játszott Hoffenheimben a két csapat, most egy gólszegényebb 2-2-nek is tudnánk örülni.
Sok sikert mindenkinek
Címkék: sportfogadás, tipp,