Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Hannover

2013-02-01
A Bréma legutóbb kikapott az északi rangadón a Hamburgtól, most újra egy északi riválisa ellen kellene helyt állnia. T. Schaaf csapata a Hannovert fogadja, ahol várhatóan Huszti Szabolcs is kezdőként kap szerepet!

Werder Bremen - Hannover

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: tipico

Kezdés: ma 20:30

Mindenek előtt tudjuk le a statisztikát. Utolsó 5 meccsükön négyszer a hazai csapat nyert, egyszer pedig döntetlen született. Ezt az öt meccset tekintve négyszer született legalább három gól, és az említett döntetlen alkalmával jött össze a két gólos találkozó 1-1 formájában.

Ebben az idényben a Hannover pályaválasztásával 3-2-es hazai győzelem született, a számunkra is emlékezetes meccsen. Huszti Szabi keretbe foglalta a találkozót góljaival, ám a második találata után túlzott gólöröm miatt második sárga lappal kiállították! Óriási meccs volt, ha a mai fele annyira lesz izgalmas, már nem fogunk unatkozni! Egyébként joggal lehetünk bizakodóak, hisz utolsó három alkalommal, amikor összefutottak, a hazai együttes mindig eljutott három gólig!

Az aktuális formákból sokmindent nem lehet kiolvasni, mindkét csapat volt jobb passzban. A HSV az elmúlt fordulóban 2-1-re lenyomta a Wolfsburgot, így 26 ponttal a 10. helyen áll! Ez a győzelem adhat nekik egy kis lökést, a Wolfi azért nem gyenge együttes! A Werder eddig nem szárnnyal tavasszal, talán picikét még téli álmukat alusszák. A Dortmund 5-0-ra verte őket, legutóbb a Hamburg 3-2-re...

Schaaf csapatának védelme enyhén szólva is lyukas, a két meccsen kapott nyolc gól nagyon, de tényleg nagyon sok! De pont ez a tipp alapja!!!

Mind a Hannover, mind a Werder rengeteg gólt kap! A Hannnover és a Werder is 37-37 gólt szedett be eddig, ami nagyon sok! Csak egyetlen csapat van, amely ennél a két együttesnél többet kapott, ez pedig a Hoffenheim, akik már 43 bekapott dugónál járnak...

Ugyanakkor elöl mindkét csapat tényleg rendben van! Husztiék 38-at lőttek, márpedig ez a szám nagyon rendben van, hisz csak a Bayern és a Borussia Dortmund játékosai lőttek ennél többet! A Werder támadói sem rosszak, 30 gólt szerzett a csapat, ami tényleg rendben van, csak hát a védelem...

Mindkét csapat győzelemre fog játszani, ez nem lesz egy unalmas péntek esti lődörgés! A Werder focistái amúgy is tartoznak közönségüknek, adósak a jó játékkal. Legutóbb 5-0-ra kapott ki a Weser Stadionban a Werder, tehát tényleg a végsőkig kell küzdeniük a mai estén!

A Werdernél Arnautovic lesz az, aki azért hiányozhat, de Schaaf mesternek meg kell oldania a pótlását! A vendégeknél azért nagyobb a baj kulcsjátékosok terén, ugyanis valószínűleg Stindl, Ya Konan, Cherundolo, Eggimann, Felipe, Pocognoli, Andreasen és Schulz sem léphet pályára. Nem a legjobb összeállításában lépnek tehát pályára a vendégek, de így nagy a valószínűsége, hogy Huszti Szabolcs kezdeni fog! Egyébként is, a Werder képtelen mérkőzést kapott gól nélkül lehozni. Ugyanakkor hazai pályán ennek a kissé tartalékos Hannovernek illene rúgniuk akár hármat is, hogy folytassák a sorozatot. Az utolsó három összecsapásuk alkalmával a hazaiak mindig eljutottak háromig, márpedig ha a Werder szebbik arcát mutatja, simán benne lehet egy 3-1, vagy egy 3-2, ahogy ősszel is benne volt!

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,