Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Hamburg SV

2014-03-01
Ma rendezik a 100 északi derbit a Bundesligában a Werder és a HSV között. Most ennek a 100. találkozónak különösen nagy a tétje, hisz mindkét gárda a kiesés elöl menekül.

Werder Bremen - Hamburg SV

Tipp: 2 gól fölött (AH)

Odds. 1.26

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Választásunk tehát azért esett erre a meccsre, mert itt egész biztosan nem lesz alibizés. Eleve derbinek számít Németországban a Bréma - Hamburg, méghozzá északi derbinek. Ráadásul jubilálnak is, szóval igazi rangos esemény ez arrafelé. A tét pedig nem kicsi, hisz könnyen lehet, hogy kettejük közül az egyik búcsúzik az élvonaltól.

A Werder a 14. helyen áll, míg ellenfele csak a 16. poziciót tudhatja magáénak. A brémai csapat egész idénye tragédia, egyszerűen vannak olyan meccseik, ahol még másodosztály szintjét sem ütik meg. Vannak meccsek, ahol a védekezés egész egyszerűen szétcsúszik, és benyelnek 4-5 gólt. Fritz ma elvileg visszatér nyolc hét kihagyás után, hátha ad egy kis tartást ennek a csapatnak.

A HSV múlthéten már Slomka irányítása alatt lépett pályára Dortmundban. Van Marwijket váltotta, és első meccsén győzelemre vezette a csapatát a Dortmund ellen. Vajon mi adjon lökést a HSV-nak, ha nem egy ilyen siker. Ráadásul 3-0-ra sikerült győzni, azaz nyugodtan mondhatjuk, a HSV kiütötte a BVB-t. Calhanoglu 45 méterről hatalmas gólt akasztott, az a Dortmund elleni siker önbizalommal ruházta fel a HSV focistáit. Slomka egész biztosan elmondta a játékosainak, hogy ha olyan elszántsággal játszanak, szinte mindenkit képesek megverni a ligában. Mindenki küzdött, csúszott mászott a siker érdekében.

A HSV-nál a gólzsák Lasogga háta és combja is fáj, de múlthéten sem volt ez másként. Kedden és szerdán nem is edzett, csütörtökön könnyített edzést végzett, de ma játszani fog. Van der Vaart is feltűnhet a kezdőben, de nem volt rossz a múlt heti kezdő sem. Ha az akarat, az elszántság meglesz, ez a forduló meccse lehet. A Werder focistái is fel kell pörögjenek erre a derbire, ami most nem csak északi derbi, de kisebb  kiesési rangadó is.

A mi tippünk az, hogy ha őszintén, győzelemre játszanak a csapatok, akkor nem maradhatnak el a gólok sem!

Címkék: sportfogadás, tipp,