Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Bayern München

2017-08-26
Az előző idényben az első fordulóban találkozott a Bayern és a Werder, akkor a bajor csapat az Allianz Arénában 6-0-ra tudott nyerni. Most a 2. forduló az, ahol a Bréma és a München találkozik.

Werder Bremen - Bayern München

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Tippmixpro odds: 1.90

Kezdés: szombat 15:30

 

Az előző idény nyitómeccsén a Bayern bajnokként lépett pályára, és nagyon simán legyőzte a Brémát 6-0 arányban. Szó szerint szórakozott a Bayern, Lewandowski elpazarolta a legnagyobb ziccereket is, simán lehetett volna 10-0, ha a Bayern koncentrál. Tavasszal már sokkal szűkebb győzelmet aratott a München, de nyert, mint ahogy az elmúlt években mindig. A Werder nincs a Bayern szintjén, és bár Nouri mester irányítása alatt van némi tartása a csapatnak, azért egy Bayern-szintű együttes valószínűleg ki fogja tömni. Már csak azért is, mert a Weser-parti társaság kevésbé kemény, nem az a csapat, amely fizikálisan akarja megfélemlíteni az ellenfelet. Ha jobb, hát jobb.

A vendég együttes kerete nagyon bő, így meg sem érzi, ha egy-két világbajnok kidől. Boateng nem játszhat például, de Sülét sem véletlenül igazolta le a bajor együttes. Viszont a Bréma megérzi majd Moisander hiányát. Valószínűleg a finn védő is tehetetlen lenne a Bayern támadóival szemben, de így nélküle elég sansztalannak tűnik a Werder arra, hogy 1-2 kapott góllal megússza. Ancelotti mestertől Tolisso, Rudy és Süle szinte állandó jelleggel bizonyítási lehetőséget kap, és minden új játékos bizonyít is meccsről meccsre. Egészséges Ribery és Robben, megállíthatatlan Alaba és Kimmich, szóval tényleg csak az lehet a kérdés, hány gólt kap a Werder, és lő-e gólt. A mi tippünk, hogy 4-5 kapott gól alatt nem ússza meg, és ha abból indulunk ki, hogy a Bőrgatyások ellen a Leverkusen milyen sok ziccert dolgozott ki, akkor a Brémának is meg lesznek a helyzetei.

Várható kezdőcsapatok:

Bremen: Pavlenka - Ro. Bauer, L. Sané, Veljkovic - Gebre Selassie, M. Eggestein, Augustinsson - Kainz, Delaney - Bartels, M. Kruse
München: Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Tolisso, Rudy - Robben, T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
 
Címkék: sportfogadás, tipp,