Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Bayern München

2013-12-07
A 15. fordulóban a Bayern München a Werderhez látogat. Pep Guardiola nyilatkozta, hogy a klub VB-ig minden bajnokit meg akarnak nyerni, hogy ott nyugodtan léphessenek pályára.

Werder Bremen - Bayern München

Tipp: Bayern -1 AH

Odds: 1.325

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A Bayern 14 forduló után magasan vezeti a Bundesliga tabelláját. 12-2-0-ás mérlegük van és emberemlékezet óta veretlenek. Tovább tart tehát a Bőrnadrágosok veretlenségi rekordja, és azon lesznek, hogy ez így is maradjon. Ellenfelük viszont vergődik. A nagymúltú Bremen csak a baljós 13. helyen tanyázik. Három kör óta nyeretlen a csapat.

Dutt mesternek van baja bőven. Nem igazán tudja a siker kulcsát megtalálni. A hírek szerint ma például kiveszi a kapuból Mielitzet -ami nem meglepő, hisz múlthéten négy gólt nyelt be a Hoffi ellen- és Wolfot védeti helyette. Wolf előtt a Fritz, Lukymia, Cardirola, Garcia négyes szerepel, és próbálja majd féken tartani a Bayern támadó-gépezetét.

Valószínűleg tényleg csak lassítani lehet majd a bajorokat, mert nem igazán szoktak hibázni. Mandzukic játszik elöl, mögött pedig a Ribery-Müller-Götze trió. Kroos és Javi Martinez szűr, a védelemben pedig Lahm-Boateng-Dante-Alaba négyes. Robben sajnos a hétközi kupameccsen ütközött az Augsburg hálóőrével, és elég súyosan megsérült. Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia, de az biztos, hogy most hétvégén és a City elleni BL-meccsen sem láthatjuk őt. Ribery viszont 60-70 percre jó lesz, márpedig a Bayern 60-70 perc alatt azért biztosan eldönti ezt a meccset.

Shaqiri, Badstuber, Schweini és Pizzarro sem bevethető, de nagyon mély a Bayern kerete, meg sem kottyan nekik, ha pár ember kiesik.

A Werder maximum a tisztes helytállásban reménykedhet, ez a Bayern a Werder számára nagyon nagy falat.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,