Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Bayern München

2017-01-25
A mai napon nem találtunk olyan tippet, amiben lenne érték, vagy komolyabban bíznánk benne, így előre ugrunk az időben, egészen szombatig! Tavaly ősszel a Bayern nagyon elverte a Brémát, mi pedig azt mondjuk, nem lesz ez másként most sem!

Werder Bremen - Bayern München

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: szombat 15:30

 

Nincs könnyű helyzetben a Werder Bremen csapata. A 2017-es év első bajnokiján a Borussia Dortmund ellen játszott az északi együttes, és hiába játszott jól az őszi meccsekhez képest, 2-1-re kikapott. Fájó volt a zakó, hisz a Bréma tényleg mindent beleadott. Magyarán jól pörgött a Werder, a sokkal jobb erőkből álló BVB-nek vért kellett izzadni, hogy egy gólocskával nyerjen.

Fájó a zakó, hisz nem szerzett pontot a csapat, ráadásul Drobny kapust kiállították, így a Bayern ellen nem védhet, de ennél is nagyobb probléma, hogy Gnabry megsérült. A Werder legfényesebb csillagát a 27. percben le kellett cserélni.

Egyébként a BVB elleni mérkőzésre visszatérve elmondható, hogy a BVB 'csak' két gólt lőtt, de azt tudni kell, hogy a Borussia nem játszott igazán jól. Talán a korai gól túlzottan is megnyugtatta a sárga-feketéket, és látszott, hogy nem pörög még üzemi hőfokon a BVB, ráadásul a csereként beálló Dembelének egy jó megmozdulása sem volt. Ja, és ugye Aubameyang hiányzott az ANK miatt, ha ő játszik, 1-2 góllal biztos többet szerez a BVB.

A Werder hétvégén még nehezebb feladat megoldása előtt áll, hisz az éllovas Bayern látogat a Weser Stadionba. Legutóbb csak 1-0-ra nyert ott a Bayern, most kész csoda lenne, ha csak egy gólt látnánk.

A két együttes utolsó 14 tétmeccsét a München nyerte. Ezen a 17 mérkőzésen 55 gólt a bajor együttes, és mindössze 7-szer talált be a Werder. A 2013-as Werder-Bayern kialakult 0-7-es végeredmény például jól jelzi, hogy ha a bajor együttes nem szórakozik, és koncentrál a befejezéseknél, akkor mi várható. De nem is kell 2013-ig visszamenni, elég csak tavaly őszig, amikor is Münchenben a Bayern 6-0-ra nyert úgy, hogy bőven lőhetett volna 10-12 gólt minden túlzás nélkül. Viszont edzőmeccsé fajult a találkozó, nem túlzás kijelenteni, a bajor együttes képtelen volt komolyan venni azt a találkozót. Mintha egy amatőr együttes lett volna Lewáék ellenfele... Azóta a Werder erősödött, de azért messze még a bajor-csapat szintje.

Bő kerettel dolgozik Ancelotti, egy-két hiányzó nem lehet probléma. Nem is lesz! A Freiburg ellen nem gálázott a Bayern, de a Werder ellen szinte mindig megteszi. Aki emlékszik az őszi 6-0-ra, az nagyjából sejti, mi várható. Minimum 3-4 bajor-gól, de az az igazság, hogy ha a zöldek azt tudják játszani, amit a BVB ellen, akkor Neuer is kaphat egy, de akár két gólt is. Ha a két együttes említett utolsó 14 meccsét nézzük, a meccs/gól átlag 4.4 fölött van. Három dugó egy Werder-Bayern összecsapáson nem irreális elvárás. Nem néz ki rosszul a 4.5 gól felett opció 3.25-ös odds mellett, de az igazi hazárdőröknek meg lehet próbálni a Bayern góljai 5.5 felett tippet is. Ha Lewandowskiék nem szórakoznak Wiedwald kapuja előtt ez a 11.00-es odds is jöhet. Ősszel például jött hat Bayern-gól, és tényleg úgy jött, hogy legalább hat ordító ziccer még ki is maradt.

A realitás egy 1-4 vagy 0-4, de ha Lewáék belövik a ziccereket, lehet ebből 1-6 vagy 1-7 is...

Címkék: sportfogadás, tipp,