Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Augsburg

2016-09-11
Az, hogy a Werder gólt kap egy bajnokin kb. annyira tuti, mint az, hogy holnap hétfő lesz!

Werder - Augsburg

Online sportfogadás tipp: 2 gól felett (AH)

Bet365 odds: 1.35

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 15:30

 

Az előző idényben a Werder az első 32 bajnokiját úgy játszotta le, hogy minimum egy gólt minden meccsen benyelt. Ez azért nem sűrűn fordul elő, ha a nagyobb élvonalbeli pontvadászatokat tekintjük.

Idén, a 2016/16-es idényben is 'bekezdett' a Bréma, a Bayern elleni 6-0-ás pofon nem épp a kirakatba való. Müllerék szórakoztak, úgy játszottak, mint macska a döglött egérrel. Úgy lett 6-0 a vége, hogy a Bayern még hat ordító ziccert puskázott el, és kapufákat is lőtt. Ha végig koncentráltak maradnak, és ha azt tűzik ki célként, hogy 10-et rúgjanak, akkor valószínűleg sikerült volna.

A Werder nem igazán tanúsított ellenállást, a müncheniek kedvükre dolgozták ki a helyzeteiket, aztán vagy gól született a ziccerből, vagy nem.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Az Augsburg sem csillogott a nyitókörben, hazai pályán kapott ki a Wolfsburgtól 2-0-ra. Egy olyan találkozóra tippelünk 'overt', ahol a csapatok az első körben lőtt gól nélkül maradtak.

Az előző idényben mindkét meccsük 1-2-vel ért véget, azaz a vendégségben lévő együttes 2-1-re nyert. De ez előző három találkozójuk is gólgazdagra sikeredett, volt itt 3-2, 4-2 és 3-1 is. Utolsó öt egymás elleni bajnokijuk gólátlaga 4.2.es, azaz meccsenként több, mint 4 gól. Az első fordulóban bebizonyosodott, hogy a védelmekkel akadnak még gondok. A Werdernek sosem volt erőssége a stabilitás, legalább nem az elmúlt 8-10 évben. Az FCA azért masszívabb együttes, de ott is volt változás a nyáron, edzőcsere is, idő kell, mire összeérik a társaság.

A mi tippünk, hogy ezen a meccsen is megszórja majd egymást a két együttes, ahogy a közelmúltban mindig.

Címkék: sportfogadás, tipp,