Sportfogadás tippek: Wales - Szlovákia

2016-06-11
A fogadóirodák oddsai alapján kevés gól várható a Wales-Szlovákia meccsen. Persze, hogy kevés gól várható, nem azt jelenti, hogy kevés is lesz!

Wales - Szlovákia

Tipp: Gólok száma: 1.5 felett

Unibet odds: 1.60

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: 06. 11.  18:00

 

Wales története első Eb-meccsére készül. ami anno Giggsnek nem sikerült, Bale-nek összejött. Ez persze köszönhetően az UEFÁ-nak is, hogy megemelte a létszámot, de ha nincs Bale, akkor bizony nincs Eb sem. A Real Madrid légiósának vezetésével kijutottak a walesiek a tornára, és ha már itt vannak, mindent bele fognak adni. Ugye Bale-t még a Madridnál meg is vádolták, hogy a válogatottra jobban koncentrál, mint klubcsapatára. Elég vicces kijelentésnek tűnik...

Persze a walesi válogatott nem csak egy emberből áll. Joe Allen a Liverpoolban, Aaron Ramsey az Arsenálban játszik, ám rajtuk kívül is tele van a keret Premiership játékosokkal.

Szlovákia keretét 23 nem kevesebb, mint 19 klubcsapatból szedte össze Ján Kozák kapitány. Mindenfelé légióskodnak a szlovákok, de mégis igazi csapatot alkotnak ezek a játékosok. Marek Hamsik a legnagyobb név, a jelenlegi keretben a legtöbb gólt szerezte a válogatottban. Őt egyébként a Fradi légiósa, Sesták követi 13 találattal.

Wales és Szlovákia találkozóján sokan ikszre, méghozzá kevés gólos ikszre számítanak. Pedig nem feltétlenül lesz itt remi és kevés gól. Szlovákiánál és Wales-nél is úgy gondolkodhatnak, hogy Oroszország és Anglia elvileg erősebb, szóval itt, ezen a meccsen kell megpróbálni nyerni.

Sokan meg fognak majd lepődni, mennyire őszintén játszanak majd ezek a csapatok a szombati meccsen. Megvannak mindkét oldalon azok a spílerek, akik képesek váratlant húzni. Wales-nél Ramsey és Bale, a szlovákoknál a kis Weiss, aki közel sem futott be akkora karriert, mint a meglévő tudása alapján befuthatott volna. Most is Katarban keresi a pénzt, pedig bármelyik La Liga csapatba beférne. Hamsik pedig a Napoli motorja, őt is jól ismerhetjük. Két olyan játékos, akik képesek megkeverni az esetleges állóvizet.

Wales erejét mutatja, hogy a selejtezők során veretlen maradt Belgium ellen, a szlovákok pedig a selejtező-sorozat elején otthon 2-0-ra megverték a spanyolokat, méghozzá meggyőző játékkal. Hamsikék idegenben verték Ukrajnát, szóval nem egy kutyaütő csapat ez!

Sem Wales, sem Szlováka nem fog ikszre játszani, a mi tippünk, hogy ezen a találkozón 1.5 fölé kúszik a gólok száma!

Címkék: sportfogadás, tipp,