Sportfogadás tippek: Vuelta (végső győztes)

2016-09-04
A spanyol körversenyen, a Vueltán jelenleg Quintana vezet összetettben, az előnye 54 másodperc a 2. Froome előtt. Egy dolog biztos, kettejük közül kerül ki a győztes.

Vuelta - Végső győztes

Tipp: Froome nyeri a 2016-os Vueltát

Unibet odds: 1.60

Tippmix odds:-

 

A Vueltán tehát Quintana vezet 54 másodperces előnnyel, ami azért nem kevés. Nem kevés, de Quintana, a Movistar és mindenki úgy véli, Naironak minimum 2 perc előnyt kell kiharcolnia Froome-mal szemben az időfutamig, vagy majd az időfutam utáni etapokon.

Quintana ugyanis vélhetően jócskán kap majd Froome-tól az időfutamon, hisz a Sky kerekese az egyik legjobb abban a műfajban. A nagyjából 40 km-es kronón 2:00-2:30-at kaphat Quintana. Szóval ha úgy nézzük, 'virtuálisan' Froome vezet összetettben.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak


Persze az időfutamot még teljesíteni kell, de ha semmi sem jön közbe -bukás v. betegség-, akkor Nairo megkapja azt a közel 2 percet majd brit vetélytársától. Szombaton az ún. Királyetapon sem tudott mit kezdeni Quintana Froome ellen. Többször megpróbált elszakadni, de a Sky kerekese könnyedén átvette a kolumbiai támadásait, és ha nagyon akarta volna, talán vissza is tudta volna kínálni!

Froome viszont az egyik legokosabb versenyző a mezőnyben, és neki, valamint csapatának is jelszava a Vueltára az erő beosztása. Minden watt, minden másodperc ki van számolva Froome esetében. Szombaton sem tudta megrogyasztani Nairo brit vetélytársát, semmi jel sem utalt arra, hogy a későbbiekben sikerülne.

Jelenleg az unibeten 1.60-as odds van rá, hogy Froome nyeri a Vueltát, elég baráti szorzónak tűnik. Froome a Tour-győzelem után vélhetően a spanyol kört is megnyeri idén!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,