Sportfogadás tippek: Vuelta - 2. szakasz

2014-08-24
Tegnap egy rövidke csapatidőfummal megkezdődött a 2014-es Vuelta. Ma már egy hosszabb etap vár a mezőnyre, a szakasz végén pedig a sprinterek mérhetik össze tudsukat.

Vuelta Espana - 2. szakasz

Tipp: Bouhanni nyer

Odds: 2.50

Iroda: bet365

Fogadható: ma 12:15-ig, illetve a bet365-ön majd előben

 

A 2014-es Vuleta nem a sprinterekről fog szólni. Persze ez nem is a sprinterek versenye, de hogy ilyen kevés, jó minőségű sprinter legyen a mezőnyben egy háromhetesen, az nem megszokott. Kittel, Mezgec, Kristoff, Cavendish, Greipel, Demare... -csak néhány név, akik nincsnek ott a Vueltán. Ők a Vattenfall Classic elnevezéső versenyen sprintelnek majd egy jót a mai napon.

A Vueltán Bouhanni, az FDJ kerekese talán az egyetlen olyan sprinter, akit ki kell emelni. Degenkolbnak is voltak korábban jó időszakai az elmúlt évben, de idén formán kívül van, mindenképp B kategóriás kerekes idén. Guardini és Matthews lehet veszélyes Bouhannira, de ha az FDJ jól megoldja a felvezetést, nem lehet baj. Matthewsnak van esélye, ha hosszú hajrát nyit. Guardini is jó formában van, de csak akor van esélye Bouhannival szemben, ha Bouhanni hibázik a végén, és elkeveredik, vagy bukik, vagy egyéb problémája adódik.

A legvalószínűbb forgatókönyv viszont az, hogy Bouhanni csapata megoldja a felvezetést, ő pedig robbant az utolsó métereken. Mivel viszonylag kevés az igazán jó sprinter, talán nagy tumultus sem lesz a szakasz végén. Bouhanni 3-4 szakaszt is nyerhet lazán, ma begyűjtheti első szakaszgyőzelmét a 2014-es Vueltán. Ilyen oddson megéri fogadni rá, tudván, hogy magasan ő a legjobb ebben a kategóriában a mezőnyben.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,