Sportfogadás tippek: Vizes VB tippek - csütörtök

2013-08-01
A barcelonai vizes VB-n minden napra jut 1-2 jó tipp, nincs ez másként most sem! Nézzük

200 m férfi egyéni vegyes

tipp: Lochte nyer @ 1.10 (unibet)

Tegnap délelőtt az előfutamokban Cseh Laci úszta a legjobb időt, és elsőként jutott az elődöntőkbe. 1:57:70-et úszott Laci délelőtt, Lochte délután 1:57:07-et.

Ez sem jelente sokat, csak a két úszás között óriási különbség volt. Cseh Laci sem adott ki mindent tegnap délelőtt, de azért rendesen tolta neki végig. Na, Lochte valószínűleg délelőtt csak altatott, mert a délutáni elődöntőben pofátlanul úszott. Olyan előnye volt az utolsó métereken, hogy az utolsó 5 méteren már nem is tempózott, csak becsordogált a célig. Így is magabiztosan nyert, valószínűleg kipróbálta, hogy milyen is lesz ez ma.

Most, hogy nincs Phelps, eljött Lochte ideje. Leginkább a japán Hagino és Laci nehezítheti meg a dolgát, de az az igazság, hogy Lochteban maradt még pár tized, Laciban és Haginoban már nem biztos.

 

100 m férfi gyors

tipp: Adrian dobogón végez @ 1.30 (unibet)

Férfi 100 gyorson a tegnap délelőtti előfutamoknál úgy tűnt, hogy az ausztrál Magnussen győzelme nem lehet majd kérdés. Igen ám, de délután az elődöntőben már nem volt olyan magabiztos, sőt épp ellenkezőleg! Csak a 4. legjobb időt úszta, Nathan Adrian 47:95-ös ideje mögött 0.25 századdal maradt el az ausztrál.

Amíg Magnussen délelőtt volt jó, addig Adrian délután. Márpedig akárhogy nézzük, a döntő ma délután lesz.

A dobogóra azért igazán Magnussen, Adrian és Morozov esélyesek, de nem lehet megmondani, hogy ki fog nyerni! Adrian tegnap az elődöntőben nagyon meggyőző volt, az alapján az úszás alapján nagy meglepetés lenne, ha ne állna fel a dobogóra!

A két tipp szorzója kombinálva 1.43

 

Ez a két szám, és ez a két tipp az, ami tutinak tűnik! Lehet még rizikózni, Hosszú Katinka újabb dobogója 1.55-öt fizet unibetnél, de az már nálunk nem tartozik a 'tuti' kategórába.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,