Sportfogadás tippek: Vizes VB tippek

2013-08-02
Még mindig Barcelona, még mindig vizes VB, még mindig kiváló tippek! Nézzük

Női 100 m gyors

Tipp: Sjöström top3 @ 1.22 (unibet)

Tegnap az elődöntőben Sjöström egyedüliként úszott 53:00-án belül! Csak összehasonlításként tavaly pont 53:00-val nyert aranyérmet ezen a távon Kromovidjojo Londonban. Sjöström kirobbanó formában van, és lenyilatkozta, hogy a 200 hosszú neki, de ez a 100 m pont jó, komfortosan érezte magát a medencében, és ez látszott is rajta.

Kromovidjojo nincs most olyan formában, mint például az Olimpián. Campbell felállhat a dobogóra, ahogy Franklin is, de ahogy például Missy sokkal jobb 200-on, mint Sjöström, addig a svéd jobb 100-on. Franklin egy úszófenomén, de ez a 100 nem az ő területe, tavaly az Olimpián sem állt dobogóra.

Sjöström formája alapján akr nyerhet is! Ha ma is hozza, amit tegnap délután, akkor baj nem lehet! Ráadásul nekünk bőven elég, ha a legjobb három között végez!

 

200 m női hát (szombat)

Tipp: Franklin nyer @ 1.08 (unibet)

Az odds mutatja, hogy mekkora tipp ez. Franklinnek nem lesz ellenfele ezen a távon. A 2012-es londoni Olimpián nagyjából 2 mp-el verte Zuyevát, nem mellesleg világcsúcsot úszott.

A 100 hátat már megnyerte itt Barcelonában, a 2. Seebohmnak adott bő fél másodpercet.

Kár ezt tovább ragozni, nem lesz ellenfele ezen a távon!

 

200 m férfi hát

Tipp: Lochte top3 @ 1.10

A VB-n a 200 hát amerikai fölényt hoz majd. Vagy Lochte nyer, vagy Clary. Az elődöntőben tegnap egy futamban voltak, és csak ők ketten úsztak 1:56:00-án belül, és az az igazság, hogy a végét mindketten elspórolták, főleg Lochte. A döntőben is egymás mellett úsznak, és húzzák majd egymást.

Még nagyobb lesz a két amerikai fölénye. Ellenfelük lehet még Hagino, de a japán mindenhol indul, és már látszik rajta a fáradtság. Irie, a másik japán srác lehet képes még arra, hogy Lochteékak idegesítse, de az a valószínű, hogy a két japán egymással küzd majd a dobogó harmadik fokáért.

Lochte és Clary meg eldönti, melyikük is a jobb, ők ketten azért kb egy testhosszt vernek majd a mezőnyre, itt azért már nem lesz tartalékolás!

 

@ 1.45

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,