Sportfogadás tippek: Vizes VB - szerdai döntők

2013-07-31
A barcelonai vizes VB-n elég jól tippelhető döntőket rendeznek a mai napon is. Sajnos az Unibet bukmékerei ma semmit sem néztek be, így kénytelenek vagyunk három számra is tippelni

 

Nézzük a tippeket a délutáni döntőkre:

Férfi 200 m pillangó: C. le Clos nyer @ 1.20

Női 200 m gyors: Missy Franklin top3 @ 1.12

Férfi 800 m gyors: Sun Yang nyer @ 1.10

(unibet) @ 1.48

 

Férfi 200 pillangón a dél-afrikai Chad le Clos jutott de legjobb idővel, de spórolósra vette az elődöntőjét. Csak az utolsó 25-30 métert nyomta meg, addig csak arra figyelt, hogy senki meg ne lépjen túlzottan. A kínai Wu Peng végig izomból tolta neki, és úgy tűnt, meg is nyeri a futamát, de a benyúlást nagyon elrontotta, így le Clos megnyerte az elődöntőjét, pedig tényleg rengeteget benn hagyott.

A másik elődöntőt Korzeniowski nyerte, de ő is lassabb volt a dél-afrikai úszónál 34 századdal. Ez csak azért érdekes, mert ő is rendesen küldte neki, nem tűnt úgy, mintha benne maradt volna még 1-2 másodperc.

Megkérdezték Phelps-et is, a szám koronázott királyát is, szerinte ki nyeri a 200 pillangót, és egyértelműen vágta rá, hogy le Clos! Ki érthet ehhez jobban, mint Phelps?!

 

Női 200 gyors az a szám, ahol nincs favorit! Franklin mellett esélyes még Pellegrini, Muffat és Sjöström is. Bármelyikőjük nyer, nem születik meglepetés.

Legjobb időt az elődöntőben Pellegrini úszta, 1:55:78-al, nagy hajrát vágott ki, ahogy tőle azt megszokhattuk. 150-nél még Sehol sem volt, ahogy mondani szokták, Franklin, Sjöström és Muffat haladt elöl, aztán az olasz nem akart rizikózni, és behúzta a futamot.

A tippünk az, hogy a 100 háton már aranyat nyerő Missy Franklin itt is minimum dobogóra áll. Azért merjük őt behúzni dobogóra, mert amíg Pellegrini rendesen odatette magát az utolsó 50-en, addig Franklin nem igazán. Maradt még benne annyi, hogy az a fináléban döntőt érjen. Egyrészt a fináléban nemcsak Pellegrini fog hajrázni, másrészt Muffat nincs olyan kirobbanó formában.

Lehet, hogy Franklin ezt a számot nem húzza be, de hárman nem jönnek be elé, és nekünk ez bőven elég!

 

Férfi 800 gyorson Sun győzelme tutinak tűnik! 7:49:37-el jutott a fináléba 2. legjobb idővel, de ez tőle csak lubickolás volt. Az utolsó 30 métert tolta meg, hogy a futamgyőzelem azért meglegyen, de spórolós úszás volt ez a kínaitól

Tavaly az Olimpián a 400-at és az 1500-at is nyerte! A 800-at pedig csak azért nem nyerte meg, mert az Olimpián nem rendeztek 800 m-es számot a férfiaknál.

Nincs most a mezőnyben ellenfele, ha nem kap görcsöt úszás közben, simán nyeri a 800-at!

 

Sok sikert mindenkinek a tippekhez!

Címkék: sportfogadás, tipp,