Sportfogadás tippek: Villarreal - Malaga

2013-11-29
A La Ligában ma késő este Villarreal - Malaga meccset rendeznek. A hazai csapat kétszer több ponttal rendelkezik, mint a vendég, ez pedig sok jót nem jelent a Malaga számára.

Villarreal - Malaga

Tipp: 2 gól felett (AH, azaz két gólnál tét visszajár)

Odds:1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Ami a Villarrealt illeti, senki sem úgy tekint erre a csapatra, mint újonc együttesre szokás. Ugye a Sárga tengeralattjáró a Segundából jött vissza az élvonalba, de egyből meghatározó tagja a ligának. A Villarreal viszont a Madrigalban két utolsó bajnokiján nem tudott nyerni, szóval épp itt lenne az ideje. Uchéék mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy tapadjanak a dobogósokra.

Legutóbb a Levente megkönnyítette a Villarreal dolgát, hisz Navas kapust a 12. percben lezavarták a pályáról. Gyakorlatilag 80 percen keresztül emberhátrányban volt a Levante, így a 3-0-ás Villarreal siker egyáltalán nem volt túlzó.

A Malaga alaposan meggyengült a nyáron, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Elfogyott a pénz, kicsérlődött a keret, és az andalúzok abból főznek, ami van. Nem egy gyenge csapat, de az az egység, ami tavaly megvolt Iscóéknál, annak nyoma sincs. Ráadásul idegenben elég tragikus a Malaga teljesítménye. Meccset még nem nyertek, négy iksz mellett három vereségük van.

A vendég győzelem tehát nagyjából kizárt, de gólt azért lőhetnek. A hazaiak viszont egészen biztosan összehoznak 2-3 gólt. A Villarreal a liga egyik legszebb fociját játssza, és ami ennél is fontosabb, hogy nemcsak látványos, de eredményes is a csapat játéka. Dos Santosról semmi hír, két hét pihenőt jósoltak neki a dokik, ami lassan lejár, de nem fogják erőltetni a visszatérését. Pereira, Aquino, Cani, Uche és Perbet is remek játékos, nem véletlenül áll a 4. helyen a Villarreal.

Jó kis lendületes összecsapás lesz ez a mai, mivel a Malagának is csipkednie kell magát. Tudniillik az andalúz együttes egy pontra van a kiesőzónától...

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,