Sportfogadás tippek: Villarreal - Granada

2013-10-04
A spanyol élvonalban már ma 20:00-tól meccset rendeznek a 8. fordulóban. A 4. helyen álló Villarreal a 12 Granadát fogadja. Érdekes meccs lesz, mert a csapatok különböző stílusban játszanak. Este kiderül, melyik együttes akarata érvényesül.

Villarreal - Granada

Tipp: Villarreal 1.5 gól felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Érdekes, és egyben unalmas csapat ez a Granada. Érdekes, hisz már a 7. fordulón is túl vagyunk, a Granada pedig még egyik bajnokiján sem kapott 1-nél több gólt. Ez azért is fura, mert a Betis, a Valencia vagy a Real Madrid nem épp gyenge csapatok. Ez viszont egyet jelent azzal, hogy a túlzott stabilitás miatt kevésbé kreatívak elöl, és nem képesek gólokat rúgni. El-Arabi vert hármat, rajta kívül Yebda és Piti szerzett még 1-1 gólt. Utóbbi kettő közül Piti ma nem lép pályára, és Yebda sem biztos.El-Arabi pedig tényleg minden meccsen csak magára számíthat, nagyon kevés támogatást kap a középpályáról.

A Villarreal épp a Granada ellentéte. Persze ők is stabilak, de a Sárga tengeralattjáró egyértelműen a kreatív csapatok közé tartozik. A hét bajnokijuk közül öt olyat tudunk kivenni, ahol eljutottak legalább két lőtt gólig.

A mi tippünk az, hogy ezt ma is összehozzák. Múlthéten a Betis ellen elszenvedte első vereségét Marcelinho csapata, de a Villarreal így is a szezon egyik pozitív meglepetése. A Betis ellen nem jött ki a lépés nekik, de ma, hazai pályán mindenképp javítani szeretnének. Nincs sérült kulcsjátékos a hazaiaknál, mindenki kész a bevetésre.

A Granada erőssége a hátsó sorban Diakhaté, aki igazi vezér az andalúzoknál. De ha van csapat, amely képes megfirkálni Diakhatéhoz hasonló védőket, az pont a Villarreal. A hazaiak rövidpasszos játéka gondot fog okozni a vendégeknek, ez biztos. Ha dos Santosék nem lesznek extrán szerencsétlenek, vagy Roberto nem fog meg minden ziccert, akkor ennek a tippnek jönnie kell!

A Villarrealnak minden meccsen van 3-4 ajtó-ablak ziccere. Volt a Betis ellen is, de Sarán nem lehetett kifogni. Roberto is bravúrkapus, de dos Santos, Perbet, Uche, Pereira féle támadósor ha koncentrálta játszik, a Granada biztosan megkapja a magáét.

 

Tippünk 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,