Sportfogadás tippek: Villarreal - FC Barcelona

2014-04-27
Nem akármilyen meccsel zárul a Primera Division 35. fordulójának vasárnapi játéknapja. A FC Barcelona az újonc Villarreal látogat, és bár nincs nagy tétje a találkozónak, igazi örömfoci várható.

Villarreal - FC Barcelona

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Valószínűleg elúszott a hajó a Barcának, amikor is nem tudta megverni a Granadát. Az az 1-0-ás zakó azt jelentette, hogy ebből aligha lesz idén bajnoki cím. Ha netán ma bukik az Atletico, akkor is ott van még a Real Madrid, amely együttesnek már nincs nehéz meccse a szezonban.

A Barca játékosai nem motiváltak, és mivel a keret 70-80%-a vb-résztvevőnek számít, ezek a játékosok már a testi épségükre vigyáznak. Messi, Neymar, Xavi vagy Iniesta aligha fogja szétszaggatni magát. Ez a szezon elúszott, előre kell nézni. Ráadásul Neymar sérült, na, nem mintha nélkülözhetetlen tagja lenne a csapatnak.

A Villarreal is leeresztett már, de ez a Barca elleni meccs azért izgatja a Sárga Tengeralattjáró fantáziáját. Idén azért elég sok együttes gyalulta le a Barcát, és a kerete alapján erre a Villarreal is képes.

A katalánok gyászolnak, elhunyt Tito Villanova, aki rendkívül sokat tett a csapatért. Nem lesznek képesek túltenni magukat ezen a tragédián Xaviék. Emlékezzünk vissza, amikor Iniesta felesége elvetélt, a csapat a következő meccsén 1-0-ra kikapott a gyengécske Valladolid ellen. Hasonlóan szomorú esemény ez a mostanii, és a Villarreal sokkal pengésebb csapat, mint a Valladolid.

A Barcának ráadásul tragikus  védekezése, a letámadás sem működik, szóval szinte garantálható, hogy a hazai csapat gólt szerez. Ugyanakkor a Barca az a Barca, ha gyengén játszanak, akkor is lőhetnek egy-két gólt.

Várható kezdőcsapatok:

Villarreal:Asenjo-Mario-Musacchio-Pantic-Costa-Oliver-Pina-Bruno-Cani-Perbet-dos Santos

Barca:Pinto-Alves-Bartra-Mascerano-Adriano-Xavi-Busquets-Iniesta-Sanchez-Messi-Pedro

Címkék: sportfogadás, tipp,