Sportfogadás tippek: Villarreal - Barcelona

2014-08-31
A spanyol La Liga második fordulójának egyik legjobban várt meccse a Villarreal-Barcelona találkozó. Esélyesebb a katalán együttes, de Iniesta nélkül akár bajba is kerülhet.

Villarreal - Barcelona

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Fogadható: ma 19:00

 

A katalán Barcelona győzelemmel kezdte az idényt, de ez nem meglepő. Ma viszont akár bajba is kerülhet a vendég együttes, hisz nem teljes a keret. Nincs még Suarez, eltiltott Mascerano. Songot kölcsön adta a csapat a West Ham Unitednek. Vermaelen sérült, és a hírek szerint Pique sincs 100%-os állapotban. Neymar ugyan az utazó keret tagja, de aligha kezdő. Aztán az igazán fontos hír, hogy nem utazott el a kerettel Andrés Iniesta, akinek a térde fáj.

Várható kezdőcsapatok:

Villarreal: Asenjo-Rukavina-Musacchio-G. Paulista-Costa-Tigueros-Bruno-Cani-dos Santos-Cherysev-Uche

Barca: Bravo-Alves-Pique-Matthieu-Alba-Xavi-Busquets-Rakitic-Pedro-Messi-Munir

A Villarreal viszont elég ütőképesnek tűnik. Nem hiányzott az első fordulóban a nyáron távozó két szélső-támadó, Aquino és Pereira sem. Uche és Cherysev gólt szerzett az első fordulóban, mindketten nagy kedvvel játszottak. Ott lesz még dos Santos, ez a három srác sok gondot okozhat a Pique-Matthieu duónak. A Villarreal saját fegyverével verheti a Barcát, hisz fejjel Uchéék ritkán fognak veszélyeztetni, földön viszont annál inkább. Cani kiugratásai ha aranyat nem, de egy-két gólt érhetnek

A Barca játékában lesz azért hiba, Iniesta nélkül nem olyan a csapat, mint vele. Xavi formája kérdéses, lehet, hogy szebbik arcát mutatja, de lehet, hogy rengeteg hibával játszik majd. Hazai pályán Marcelino csapata simán lőhet egy-két gólt, és Messiék sem fogják ez hagyni válasz nélkül. Jó meccs, sok gól várható.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,