Sportfogadás tippek: Villarreal - Athletic Bilbao

2014-03-17
A spanyol élvonalban a 28. fordulót Villarreal-Bilbao meccs zárja. A harc a 4. helyért, és a BL-indulásért megy. A Bilbaón és a Villarrealon kívül a Sevilla és Sociedad is esélyes erre a 4. helyre, minden pont számít!

Villarreal - Athletic Bilbao

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Villarreal nincs jó formában. Utolsó 5 bajnokijának mérlege 1-1-3. Azt látni a csapaton, hogy egy picikét belefáradt ebbe a szezonba. Remek őszt zártak a srácok, de tavasszal már nem látni azt a lendületet, amit ősszel.Otthon legutóbb az Osasunát verték még február elején, aztán a Madrigalban sem a Celta, sem a Granada ellen nem nyertek dos Santosék.

A baszk Bilbao jelenleg az a csapat, amely birtokolja a 4. helyet. Ha nyernek ma este, akkor 8 ponttal meglépnek a Sociedadtól. Legutóbb a Mestallában 1-1-et játszottak a baszkok, előtte azért a két bajnokit nyertek a Granada és a Betis ellen.

Ősszel a San Mamésben 2-0-ra nyert a Bilbao, Mikel Rico és Aduriz góljaival. Most visszavághatna a Villarreal, de aki látta ezt a csapatot az elmúlt meccseken, az aligha fogad a hazai győzelemre. Ugyanakkor tényleg nagy tétje van a meccsnek, a Villarreal 4 pontra megközelítheti a Bilbaót, és nyomást helyezne baszk riválisára.

Várható kezdőcsapatok:

Villarreal: Asenjo-Mario-Musacchio-Gabriel Paulista-Jaume Costa-Pina-Bruno-Moi Gomez-Cani-Uche-dos Santos

Bilbao: Iraizoz-de Marcos-Laporte-Gurpegi-Balenziaga-Iturraspe-Mikel Rico-Susaeta-Ander-Muniain-Aduriz

A hazaiak 4-4-2-es felállásban játszanak. Cani visszatért, ő játszik majd bal szélen, Moi Gomez pedig jobb oldalon a vonal mellett. Pina és Bruno szűr, elöl pedig dos Santos és Uche. A Bilbaó is meglehetősen erős csapattal áll föl. Ibai Gomez és Kike Sola bajlódik sérüléssel, de ez nem lehet probléma, egyikük sem alapember jelenleg.

Két őszinte focit játszó csapat, mindkét együttes győzni szeretne ma este. Fontos meccs, lesz benne feszültség is bőven. Ugyanakkor mindkét gárda a lehető legerősebb összeállításában léphet pályára, így joggal bízhatunk benne, hogy sziporkázó játékot fogunk látni a csapatoktól. Egy-egy gólra mindkét együttes jó lesz, de bízzunk benne, hogy kiszakad a gólzsák!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,