Sportfogadás tippek: Videoton - Trabzonspor

2012-08-30
Ma eldől, lesz-e magyar csapat, vagy csapatok az EL főtáblán. A Debrecen esélyei kb. a nullával egyenlőek a hazai 0-3 után, a Videoton viszont reális eséllyel pályázik a továbbjutásra.

 

Videoton-Trabzonspor

Tipp: X2

Odds: 1.40

Bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Abban talán még a Videoton szurkolói is egyetértenek, hogy ebben a sorozatban a fehérváriak talán a legszerencsésebbek ezidáig. A Slovan ellen még nem is erről volt szó, abban a párharcban jól játszottak Nikolicék, ám a Gent elleni két párharc során 6-8 gólt is kaphattak volna, ezzel szemben 4-0-ás összesítéssel továbbmentek. Belgiumban négy helyzetből lőttek három gólt, a Gent pedig Fortunával nem kötött szerződést arra a két találkozóra.

Aztán jött a törökországi találkozó, ahol nem is voltak óriási ziccerei a Trabzonspornak, de végig nyomtak, szinte egykapuztak, mégsem tudtak gólt szerezni. Itt az a kérdés, lesz-e szerencséje még ma is a Vidinek?

A Trabzonspor kerete egyes számítások alapján felér a teljes magyar NBI értékével, ami nyílván túlzásnak tűnik. De tény, hogy tele vannak ászokkal, Például Altintop, vagy Zokora neve mindenkinek ismerős lehet Nem tétlenkedtek az utóbbi napokban sem. Leigazolták Marc Jankot, az osztrák gólzsákot. A 2008/09-es szezont 39 lőtt góllal abszolválta, aztán a Twenténél töltött éveiben is 10 gól fölé jutott mindkét szezonjában. A Portonál kiegészítő ember volt, nagyon keveset játszott, így nem véletlen, hogy odébbállt. A törököknél ismét meghatározó játékos lehet, Altintop, Vittek és Paulo Henrique tehát vetélytársat kapott.

Janko akár már ma is pályára léphet, nem túl jó hír ez a fehérváriak számára. Új igazolásként ő bizonyítani akar majd, és alapvetően igencsak gólérzékeny támadóról van szó.

Azt is meg kell említeni, hogy a Fehérvár idegenben nem lőtt gólt, tehát ha a törökök itt egyet találnak, akkor a Vidinek már kettőt kéne lőni. Ez nem igazán van bennük, legyünk őszinték.

A Trabzonspor javára válhat, hogy ma egy nyíltabb Videotonnal találkoznak, már csak azért is mert Gyurcsó is pályára léphet. Márpedig ha a Vidi picit is fellazul, Jankoék kegyetlenül ki fogják használni a Vidi megingásait!

Még az is lehet, hogy a törökök előzetesen lebecsülték a Vidit, most már ők is komolyan fogják venni a találkozót, hisz tudják, mire számítsanak. Nem valószínű, hogy a Sousa team megússza ma is kapott gól nélkül, az tényleg csodaszámba menne. A Trabzonspor győzelme döntetlennel megtámogatva a nap tippje.

A végére pedig a sportfogadás egyik alapszabálya: Nincs helye érzelmeknek!

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,