Sportfogadás tippek: Videoton - TNS

2015-07-22
Szerda este 20:30-as kezdettel Székesfehérváron csap össze a Vidi és a walesi The New Saints csapata. A fehérvári együttes Walesben 1-0-ra nyerni tudott, a TNS semmit nem mutatott, amitől félni kéne. Sőt!

Videoton - TNS

Tipp: Videoton győzelem

Odds: 1.40

Iroda: tippmixPro

Kezdés: szerda 20:30

 

Ha visszaemlékszünk a visszavágóra, a Vidi Walesben egy ifista kapussal kezdett, egy olyan hálóőrrel, akinek az NBII-ben is csak egy meccse volt. Végül is kapott gól nélkül lehozta Gábor a meccset, és Gyurcsó révén gólt is lőtt a Vidi, pedig csatár sem volt a csapatban adminisztrációs problémák miatt

Gyurcsó a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a TNS nem képvisel túl nagy játékerőt, ugyanakkor fizikálisan rendkívül erősek a walesiek. Ez így is van, foci az odavágón sem volt sok, ellenben párharcok igen. Viszont Walesben sem mutatott semmit a TNS, egy melós csapat, de ennyi.

A Vidi sincs kirobbanó formában, de ha idegenben nyerni tudott úgy, hogy gyakorlatilag egy rutintalan kapus védett, és nem volt csatár a pályán, akkor ma otthon miért ne nyerne a Vidi? Jobb a fehérvári együttes, a meleg pedig a walesieknek lesz kellemetlenebb. Lang, Juhász, Gyurcsó, Kovács, Koltai, Pátkai, válogatott játékosok játszanak a Vidiben.

Ma a Sóstói Stadionban megszokott körülmények között játszhat a Vidi, és mivel a walesi együttes hátrányban nem, nem játszhat 0-0-ra. Lesz terület pl. Gyurcsó előtt, lesz csatár is a Vidiben, de Lang vagy Juhász akár fejjel is veszélyes lehet pontrúgások, szögletek után.

Tény, hogy volt már erősebb is a Vidi, de ezt a félig amatőr walesi együttest azért itthon illene gólokkal verni.

Címkék: sportfogadás, tipp,