Sportfogadás tippek: Videoton - Mezőkövesd

2013-11-08
A Videoton két nagyon kínos mérkőzés után hazai pályán javíthat a Mezőkövesd ellen. A Vidi még a tabella élén áll, ám ha ma sem nyer a csapat, akkor könnyen lecsúszhat onnan. Nincs mese, ma nyerni kell!

Videoton - Mezőkövesd

Tipp: Videoton góljai 1.5 felett

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Az NBI tabellája jelenleg úgy fest, hogy a Vidi áll az élen 28 ponttal, a Mezőkövesd pedig a 15. helyen szerénykedik. A Fehérvár legutóbb az utolsó helyen álló Kaposvár ellen 1-0-ra kikapott, most az utolsó előtti Mezőkövesd ellen nem szeretne újabb blamát. Már a Honvéd elleni zakó is nagyon fájó volt, de a Kaposvár elleni vereség már tényleg sok(k) volt.

A Vidi nincs formában, sőt két utolsó fellépésükön mindössze egy gólt szereztek. Ettől függetlenül még mindig Magyarország legerősebb keretével rendelkező futballcsapata. Gomes mester képes felrázni a srácokat, és ami azt illeti, valószínűleg mindenkit bosszant a Vidinél, hogy ennyire nem jött össze ez a két bajnoki a Honvéd és a Kaposvár ellen.

A Mezőkövesd őszinte focit játszik, ám a nagy akarásnak elég sűrűn nyögés a vége. Pedig Véber Gyuri űzi, hajtja fiait, de mostanában a győzelmek elmaradoznak. Nem valószínű, hogy a bajnokesélyes Vidi otthonában fognak nyerni, bár alighanem ma egy döntetlennek is nagyon tudnának örülni a sárga-kékek.

A Videotonnak kötelező nyerni, és nyerni is fognak. Hiába a hullámvölgy, azért Fehérváron, hazai közönség előtt nem tehetik meg Sándorék, hogy két zakó után félgőzzel játszanak. Ha nem is klappol majd minden, és becsúsznak majd hibák, azért ez a Mezőkövesd egy motivált Vidi ellen 2-3 bekapott gól alatt nem fogja megúszni.

Nem is oly rég Diósgyőrben 5-0-ás pofonba nézett be Véber Gyuri csapata, könnyen lehet, hogy egy hasonló méretű zakó vár a vendégekre ma is.

Sok sikert mindenkinek!

Tippünk: 3-0, vagy 3-1

 

Címkék: sportfogadás, tipp,