Sportfogadás tippek: Videoton - Ferencváros

2015-08-08
A fehérvári Videoton szerdán még BL-selejtezőt játszott Boriszovban, szombaton már bajnoki rangadón kell majd helyt állni az éllovas Ferencváros ellen. A szezonnyitó Szuperkupa meccsen már találkozott a két együttes, akkor a zöld-fehérek örülhettek.

Videoton - Ferencváros

Tipp: X2

Odds: 1.31

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szombat 20:30

 

Az odds nem magas, de miért is lenne magasabb. A bajnoki címvédő Videoton játéka ugyan javulgat, de még messze van a tökéletestől. Múlt hétvégén nyert ugyan 2-1-re a DVTK ellen, de oda csoda szükségeltetett, na meg egy Koman hazaadás, amely nem ért haza...

A Vidi idén alig-alig nyert meccset, az említett SZK mérkőzésen pl, 0-2-es állásnál a Fradi még emberhátrányban is lekontrázta a Vidit, és lett 0-3 a vége. Juhász kidőlt, Simon nem bevethető. A Fradinál is voltak változások azóta, Mateos végül távozott, bár ő nem játszott a fehérvári Szuperkupa meccsen, és távozott Somalia is, akiért a hírek szerint igen j pénzt kapott az FTC.

A Fradi 3 bajnokiájból hármat megnyert, megy a szekér itthon a csapatnak. Böde termeli a gólokat, hazai pályákon eddig nem nagyon van ellenfele a Ferencvárosnak, a nemzetközi szintet meg hagyjuk.

Ráadásul a Vidi még fáradtabb is lesz, mint az FTC, Casoni nincs könnyű helyzetben, mert illene egy ilyen rangadón a legjobbakat pályára küldeni, de a legjobbak pályán voltak Boriszovban is. Róka fogta csuka, fáradt lesz a Vidi, és ezen nem segít a hazai pálya sem. AZ FTC egész héten erre a találkozóra készült, a fehérvári játékosok lábaiban pedig benne lesz a BL-meccs, a fejekben pedig az, hogy nem sikerült a bravúr.

*
Mivel valóban nem túl magas önmagában az 1.31-es odds, két tippet is ajánlunk mellé:

-Az egyik a magyar vízilabda-válogatott győzelme Montenegró felett. Azt hallani, hogy a montenegrói együttesnél nagyon nincs meg az összhang, belső feszültségről szólnak a hírek. A mieink viszont egységesek, USA ellen remek játékot láthattunk, és kell az 5. hely a magyar csapatnak. Igazából sok dolog nem függ attól, hogy ötödik a csapat, vagy hatodik, de nekünk igenis számít!

-A másik tipp pedig Hosszú Katinka győzelme 200 háton. Az elődöntőben a legjobb időt úszta, ha erre még picit rá tud ma tenni, akkor nyerni fog. Franklin vállsérüléssel küzd, ami háton jobban hátráltatja, mint gyorson, Seebohm pedig inkább rövidebb távon jó. Katinka pedig mintha picikét vissza is vett volna az utolsó 25-30 méteren az elődöntőben, ha 100%-ot nyújt, meglesz a második aranyérme! 1.58-as oddsal kombinálva  Fradit kétesélyben, bőve megduplázzuk pénzünket!

Címkék: sportfogadás, tipp,