Sportfogadás tippek: FTC - Videoton

2013-04-24
Ne szépítsük, tegnap nagyon megégettük magunkat a Bayern - Barcával. De őszintén, ki gondolta volna, hogy a katalánok a 68. percben gurítanak kapura először??? Evezzünk ismerősebb vizekre, magyar Ligakupa döntő ma délután 17:00-től Székesfehérváron a Vidi és a Fradi csapataival. Nézzünk elébe

Videoton - FTC

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

Hosszú volt az út a döntőig, de a célig a Fradinak és a Vidinek is meg kell ugrania a legnehezebb akadályt. A döntőt úgy promótálták, hogy a két legjobb formában lévő magyar együttes csap össze, amely állítással nehéz lenne vitatkozni.

A Vidi Gomes érkezése óta már nem csak a védekezésre összpontosít, hanem a támadásokra is. Sőt sokkal inkább arra! Hiába távozott Sándor, a Vidi tavaszi és őszi támadójátékát nem lehet összehasonlítani! Gomessel a padon a Vidi tavasszal ontotta a gólokat, nem nagyon volt bajnoki, ahol 4 lőtt gól alatt megálltak volna. Az utóbbi időben becsúszott ugyan egy-két nem várt eredmény -gondolunk itt a DVTK elleni meccsre- de mezőnyben ez a Vidi nagyon szép dolgokat mutat, olyan pedig minden csapattal előfordul, hogy egy meccsen a szerencse elpártol tőlük.

A Fradinál szintén volt edzőcsere, Moniz érkezésével a Fradi elindult egy úton, amely út végre jónak tűnik. Annyi év vergődés után végre egy olyan Fradit láthatunk hétről hétre, amilyen évek óta hiányzott már, és nem csak a Fradistáknak. Egy erős Fradi nélkül nincs jó bajnokság! Moniz kapcsolatai révén több olyan játékost hozott a zöld-fehérekhez, akik egyértelműen az NBI átlaga fölött vannak, és nem kicsit. Elég csak Jennert, vagy Leonardot említeni.

Ez a két csapat mindent meg fog tenni a győzelem érdekében ma délután. A Sousa féle Vidi lehet büntetőkig húzta volna, ám a Gomes féle jelenlegi Vidi már a 90 perc alatt döntésre akarja vinni a dolgot. Moniz Fradija szintén. Ha a DVTK elleni kezdőből indulunk ki, tele volt a csapat támadó felfogású játékossal.

Moniz mester azt nyilatkozta, hogy fontos a Ligakupa elhódítása, így az általa vélt legerősebb csapatot küldi pályára. Valószínűleg ugyanazok játszanak majd, mint a DVTK ellen, nagy rotálás aligha lesz a kezdőt illetően. Gomes mester nem nyilatkozott a várható kezdőt illetően, de a fehérváriak hazai közönség előtt aligha adják majd ingyen a győzelmet a Fradinak. (Egyébként a helyszín sorsolással dőlt el, mielőtt bárkiben is felmerülne a gyanú...)

Legutóbb, amikor a Fradi bajnokin a Vidi vendége volt, 2-1-re nyerni tudott. Három gól született októberben, pedig az a Vidi és az a Fradi két kevésbé támadó felfogású együttes volt. Mindkét csapat kivirágzott tavaszra, igazi futballünnep várható ma délután Fehérváron. Nem nagyon lehet elképzelni, hogy egyik, vagy másik csapat ne rúgna legalább egy gólt!

A mi tippünk tehát az, mint a tegnapi Bayern-Barca meccsen, reméljük több sikerrel, mint tegnap!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,