Sportfogadás tippek: Videoton - FTC

2015-07-05
A 2015/16-os labdarúgó idény a magyar Szuperkupa találkozóval kezdődik. Ez tétmeccs, ami egyben a felkészülést is szolgálja. Mindkét csapat nyerni szeretne, ugyanakkor nem lesz az idény legfontosabb meccse

Videoton - FTC

Tipp: Videoton vagy döntetlen

Odds: 1.35

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 20:30

 

A Videoton - FTC Szuperkupa találkozóval tehát rajtol az új idény. Ami fix, hogy egyik csapat sincs még igazán jó formában, alig lett vége ez elmúlt idénynek, pár nap pihenő után már az alapozást kezdték a srácok. Korán kezdődik a bajnokság a jövő évi Eb miatt, két hét múlva már bajnokikat rendeznek hazánkban.

A Vidi új edzővel vág neki az idénynek, Bernard Casoni minden bizonnyal szeretne első tétmeccsén jó benyomást tenni a szurkolókra. Edzőmeccseken már jelezte a Vidi csapata, hogy elég jó formában van az idény ezen szakaszához képest. Ugyanakkor kérdéses, hogy hosszabb távon Nikolic góljait ki fogja pótolni. Feczesin, Alvarez és Ivanovszki bevethető csatár poszton, elöl tehát gyengült a Vidi, de a középpálya erősödött Pátkaival és Koltaival, hátul pedig maradt a stabilitás, és ne feledjük, hogy Langot is leigazolta a Vidi, így a válogatott belső védő, Lang és Juhász most már ugyanabban a klubcsapatban rúgják majd a bőrt.

A Fradi múlt csütörtökön Emmenben a GAE elleni EL meccsen 1-1-es döntetlent ért el, ami nem rossz eredmény, ugyanakkor nem is jó. Az fix, hogy Doll csapatának sokkal fontosabb az a találkozó, mint a mai Szuperkupa összecsapás. Böde, Gera pár kulcsjátékos ma biztosan nem lép pályára, egy hét alatt három meccset lejátszani nem lehet az idénynek ennek a szakaszában. A Fradi felforgatott kezdővel lép majd pályára, Casoni viszont a legjobbjait küldheti pályára, hisz a Vidi jövő héten nem játszik tétmeccset.

A mi tippünk, hogy a Vidi hazai pályán nem fog kikapni. Nagyon stabil a fehérváriak hátsó és középső sora, ukrán és román csapatokat is megvertek az elmúlt napokban, szóval nagyon úgy tűnik, a Fehérvár idén is komoly tényező lesz az NBI-ben!

Címkék: sportfogadás, tipp,