Sportfogadás tippek: Videoton - Debrecen

2015-08-30
A korábbi évek meghatározó csapatai idén döglődnek. A Videoton teljesen szét van csúszva, de a DVSC sem lehet büszke idei teljesítményérére. Nem is kérdéses, mindkét együttes meg szeretné nyerni ezt a mérkőzést.

Videoton - Debrecen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 19:00

 

Nehéz lenne azt írni erre a meccs, hogy rangadó, pedig a korábbi években a Vidi és a Loki is több bajnoki címet begyűjtött. Idén viszont csak vergődnek, ezen mindkét fél sürgősen javítani szeretne.

A Videoton hat eddigi bajnokijából ötöt elveszített, és csak egyet nyert meg Diósgyőrben. Nemzetközi szinten sem mutatott semmit a Vidi, de ezen nem kell meglepődni, hisz itthon sem megy. A Fehérvár vélhetően a Danilovics – Szolnoki, Lang, Vinicius, Fejes – Trebotics, Pátkai – Oliveira, Kovács, Gyurcsó – Feczesin. A Vidi a héten megszerezte Pölöskey Zsoltot az MTK-tól, Suljicot az UTE-tól, épülget Rudolf is, szóval előbb-utóbb lesznek itt támadók, akik bevethetőek, de ma elvileg még Feczesin kezd a kilences pozíciójában. Elnézve a Loki védekezését, akárki is kezd, egy-két gólja otthon jó lesz a Vidi.

A DVSC-t Kondás mester a Radosevic – Jovanovic, Máté, Mészáros, Korhut – Zsidai – Balogh N., Varga, Bódi, Szécsi – Castillion összeállításban küldheti pályára. Szécsi kicsit lefelé lóg ki a csapatból de ne feledjük, hogy a Vidi csütörtökön még a Poznan ellen játszott, vélhetően fáradtabbak lesznek a hazai játékosok. Balogh, Castilion, vagy a válogatottba behívott Bódi sok gondot fog okozni a Videotonnak. Ráadásul Juhász Roland eltiltott, így ő ma nem léphet pályára hazai oldalon.

Sebezhető a Mészáros, Máté páros is, lassú még mindig a DVSC védelme. Legutóbb a Fradi is átrohant a Lokin, de tényleg mindegy is, kivel játszik a Loki, szinte kivétel nélkül mindig kap gólt, vagy inkább gólokat!

Mivel ezt a meccset mindkét együttes nagyon meg akarja nyerni, kockáztatni fognak a győzelem érdekében, ezért várható, hogy több gól is esik ezen a találkozón. Mi egy jó 2-2-es vagy 3-3-as döntetlennek is tudnánk örülni, más kérdés, hogy a döntetlen igazából mindkét együttesnél vereséggel érne fel

Címkék: sportfogadás, tipp,