Sportfogadás tippek: Videoton - Debrecen

2017-04-27
A magyar klubfoci minősége olyan, amilyen. Viszont idén legalább izgalmas a bajnokság, a Kispest, a Vidi és a Vasas három ponton belül van, és kisebb csodával még az FTC is odaérhet az élre. Na jó, a Fradinak inkább nagyobb csoda kéne.

Videoton - Debrecen

Online sportfogadás tipp: Videoton győzelem

Bet365 odds: 1.57

Kezdés: szombat, 20:30

 

Most vagy soha. A Vidi az elmúlt öt meccsén csak egyszer tudott győzni, akkor is tökutolsó Gyirmót ellen. Kikapott a Vasastól, és a Paks elleni remi mellett ikszelt a Mezőkövesd és az MTK ellen is. Kisebb csoda, hogy így is a 2. helyen áll a fehérvári csapat. Leginkább annak köszönheti 2. helyét, hogy a Kispest sem brillírozik.

A Videoton nincs formában, mégis a fehérvári csapat sikerére voksolunk. Ennek több oka van. Az egyik ilyen ok, hogy a fehérvári együttesben ott a lehetőség, általában a helyzeteket sikerül kidolgozni, ám azokat mostanában nem rúgják be a srácok. A védekezéssel viszont nincs nagy probléma továbbra sem, a Vidi nem átjáróház, elöl kell kicsit pontosabbnak lenni. A másik ok, hogy a Vidi és a Loki utolsó 6 egymás elleni bajnoki meccsén kivétel nélkül a Videoton győzött.

A fehérvári csapatnak kellően bő a kerete, nem létezik, hogy Berg ne találja meg azt a 11 játékost, akinek megy a játék. Ráadásul előbb-utóbb a fehérvári támadók is megtalálják a gólhoz vezető utat. Kellene is a jó forma, mert a Vidi most fogadja Felcsúton a Debrecent aztán a Haladást, majd megy az Újpesthez, és jön két brutálisan nehéz meccs a bajnoki hajrában a Fradi valamint a Kispest ellen.

Akárhogy nézzük, a Vidi hátralévő öt meccséből ez a legkönyebben nyerhető, már csak a két együttes egymás elleni eredményei alapján is, ráadásul ez a DVSC azért a korábbi években acélosabb volt, mint a mostani Loki. Ami pedig még fontos, hogy a Vidi legnagyobb riválisa a Honvéd a már szinte biztos kieső Gyirmótot fogadja, és valószínűleg veri el ebben a fordulóban A mi tippünk az, hogy Suljicék összekapják magukat, és 'hazai' pályán elverik a Debrecent.

Címkék: sportfogadás, tipp,