Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Hoffenheim

2012-09-26
A német Bundesliga hétközi fordulójában ma lép pályára a két nyeretlen együttes. Az Augsburg a Leverkusent fogadja, a Hajnal Tomival felálló Stuttgart pedig a Hoffenheim ellen szerezheti meg első győzelmét.

VfB Stuttgart - Hoffenheim

Tipp: Stuttgart

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A Stuttgartnak nincs szerencséje! Először is a nyitómeccsen a Wolfi ellen végig támadtak, de egy hajrában szerzett góllal végül a VfL nyert. Aztán a Bayern ellen nem volt esélyük (6-1), a Düsseldorf ellen pedig nem nyerhettek... Legutóbb a Werderrel játszottak döntetlent, ami önmagában nem tragédia. Az viszont tény, hogy a Stuttgart eddig négy forduló után is nyeretlen. Ma meglehet az első győzelem, a Hoffenheim ellen hazai pályán mindenképp a svábok számítanak esélyesnek.

A Stuttgartnak általában megy a Hoffenheimmel játszanak, legutóbbi három összecsapásukat a svábok nyerték! Eddig nagyon kevés gólt rúgtak Hajnalék, -szám szerint hármat- négy forduló alatt. Labbadia alatt ha nem is inog még a kispad, de kezdhet izgulni, ha ma sem nyernek fiai.

Mindkét csapat 4-2-3-1-et fog játszani, a VfB-nél visszatér Ibisevic a kezdőbe, mögötte a Hajnal-Harnik-Okazaki trió felel még a támadásokért. Kvist és Gentner szűr, hátul pedig Ulreich előtt Sakai-Tasci-Maza-Boka négyes játszik valószínűleg. Kuzmanovic és Molinaro azért bekerülhet a kezdőbe, de ezt majd Labbadia dönti el, kinek szavaz bizalmat, és kinek nem. Ez nem gyenge csapat, hazai pályán egyszerűen kötelező nyerniük ma este.

Egyébként a Hoffenheim sem verhetetlen, eddigi mérlegük 1-0-3 az idei kiírásban. Első három meccsüket elveszítették, és amiben bízhat a VfB is, hogy ezen a három meccsen összesen 11 gólt szedett be a Hoffi. Babbel mester sem lehet túl nyugodt, négy forduló után a három pont az elég kevéske. Nincs a kezdő kapus, így Casteelsnek kell védeni, ami  nem túl megnyugtató. Hiába áll jó nevekből a Hoffenheim, de nem kapták még el a fonalat, annak ellenére sem, hogy legutóbb elverték a Hannovert. Idegenben eddig két vereségük van a hoffenheimieknek, messze a legtöbb gólt kapták, szóval ez a találkozó a most vagy soha tipikus esete a VfB-nél.

Ha végig koncentrálnak Hajnalék, behúzzák első győzelmüket ma este, és megindulnak fölfelé!

Sok sikert mindenkinek a mai napra!

Címkék: sportfogadás, tipp,