Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Freiburg SV

2013-04-21
Szerdán a két csapat ugyanebben a felállásban DFB Kupa elődöntőt játszott, ahol a Stuttgart 2-1-re nyerni tudott. Az a kérdés, hogy a bajnokin sikerül-e ismételni, vagy több szerencséje lesz a freiburgiaknak? Nézzük

Stuttgart - Freiburg

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

2-1-re nyert tehát kupameccsen a VfB Stuttgart, de a játék képe alapján összetehetik a két kezüket a stuttgartiak, hogy maradt a 2-1. A Freiburg nagyon nyomott a 2. félidőben, de a szerencse elpártolt tőlük.

Azzal a 2-1-el eldőlt, hogy a Stuttgart lesz a Bayern ellenfele, és elindulhat az Európa Ligában. Ha a Freiburg is követni szeretné őket az EL-be, meccseket kell nyerni. Rögtön itt a lehetőség a VfB-nek visszavágni a kupaelődöntőért. Az igazság az, hogy ez a Stuttgart bőven verhető, sőt nem badarság azt állítani, a Freiburg jobb csapat! Elég csak a tabellára nézni.

A Freiburg jelenleg az 5. helyen áll, míg a VfB gyakorlatilag akár még ki is eshet. Persze nem fog, de matematikailag még kieshet...

A Freiburgot nem csak a kupaelődöntő motiválhatja, hanem az is, hogy a BL sem elérhetetlen számukra. Tegnap nagy meglepetésre a Schalke egyetlen pontot sem szerzett, így a Freiburg mai győzelmével beelőzné a Schalkét, és a 4. helyen találná magát!

Egy gól, de akár 2-3 is van Streich csapatában, nagyon jól összerakott társaság, és tudnak küzdeni! Nagyon szép szabadrugáskombinációk vannak a tarsolyban, tényleg jó nézni ezt a csapatot mostanában. Tele van agilis focistával, akik a labdával is jó barátságban vannak.

Ugyanakkor van a másik oldalon egy VfB Stuttgart, akik a szezon hátralévő részét már valódi tét nélkül játszák le. Kiesni nem fognak, így nyugodtan, görcs nélkül lehet futballozni. Hazai pályán azért kikapni aligha szeretnének, és Traorénak vagy Ibisevicnek egy villanás elég, hogy gólt szerezzenek.

Jó kis meccs lesz ez, hasonlóan a szerdaihoz. Kisebb csoda, hogy a félidei 2-1 után a végeredmény is ez lett, pedig helyzetek bőven akadtak mindkét oldalon.

A mi tippünk, hogy ma sem fogják kíélni egymást, és igazi adok-kapok alakul ki. Most, hogy a VfB szezonja talán meg lett mentve ezzel a kupafináléval, itt lenne az ideje egy igazi 'stuttgartos' 6-7 gólos meccsnek, mint a régi szép időkben.

Sok sikert kívánunk a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,