Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Botev Plovdiv

2013-08-08
Ha Európa Liga, akkor meglepetés. Mi a mai napon egy tutit vettünk ki, és ahogy azt kell, megkontrázzuk!

VfB Stuttgart - Botev Plovdiv

Tipp: Botev +2.5 AH

Odds: 1.37

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:20

 

Az Európa Liga sok csapatnak vonzó sorozat, viszont sokan csak nyűgnek tekintik. A probléma az, hogy előre semmit sem lehet tudni, maximum sejteni!

A VfB Stuttgart tavaly is az EL-ben szerepelt, és hasonló módon rajtolt, mint idén. 1-1-et játszottak a Dinamo Moszkva ellen Moszkvában, majd hazai pályán 2-0-ra nyertek. Igen ám, de az a Dinamo Moszkva egy rettentő gyenge társaság volt, emlékezhetünk rá, hogy sokáig az orosz bajnokságban meccset sem nyertek, Dzsudzsiékat pedig paint ball puskákkal lövöldözték.

Aztán a VfB főtáblás lett, jöttek-mentek a meccsek, de a stuttgarti közönséget nem igazán kötötte le az EL! Persze több ezer ember volt a lelátón, de Németországban 30-40 ezres lelátókhoz szokhattunk egy honi kupameccsen is.

Fura módon a Genk elleni egyenes kieséses szakaszban a Mercedes-Benz Arénában kis túlzással több volt a belga szurkoló, mint a német. Botrány, volt ez a javából, a VfB pedig az EL miatt a bajnokságban sem tudott úgy szerepelni, ahogy a szurkolók azt elvárták volna. A Genk ellen még továbbléptek, aztán a Lazio elleni párharcban már simán elvéreztek.

Hogy jobb csapat a VfB, azt senki sem vitatja, viszont könnyen lehet, hogy tanulva a tavalyi dolgokból, idén dobják az Európa Ligát. Fogalmunk sincs, milyen pénzek mozognak a háttérben, de könnyen előfordulhat, hogy egy jól időzített bundával többet keresnek, mint hat csoportmeccsel az EL-ben.

A Plovdiv nem gyenge csapat, otthon teljesen pariban voltak a VfB-vel. A Stuttgart ha nyer is, nem fogják szaggatni az istrángot, elvégre hétvégén rajtol a Bundesliga! a Stuttgartiak Mainzbe látogatnak, nagyon fontos lenne a jó rajt!

Nem lesz itt kiütéses hazai siker, sőt könnyen előfordulhat, hogy siker sem lesz! Az Európa Liga az a sorozat, ahol semmi sem az, aminek tűnik!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,