Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Borussia Dortmund

2015-02-20
A Bundesligában ismét pénteki meccset a Borussia Dortmund. Így volt ez legutóbb is, akkor a Mainz 05-ot verte Klopp csapata 4-2 arányban. Reméljük, hogy gólokból ma is látunk párat!

VfB Stuttgart - Borussia Dortmund

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Úgy néz ki, a Dortmund magára talált. Két meccset nyert zsinórban, ezen a két meccsen lőtt hét gólt. Tény, hogy nem elit csapatokat vertek Reusék, de a Stuttgart is hasonlóan a Freiburghoz és a Mainzhoz, kiesés ellen küzd. Sararer és Raush lekerült a tartalék-csapathoz, de mehettek volna még páran a formák alapján. Maxim és Ibisevic sincs nagy formában, és Harnik sem ontja már a gólokat. Gentner ma eltiltott lesz, szóval van baja Stevens mesternek bőven.

A BVB viszont tényleg kezd összeállni, Kampl egyre jobban beilleszkedik, Reus is kezdi visszanyerni igazi formáját. Hummels ugyan influenzás, de a Sokratis-Subotic páros hátul Piszczekkel és Schmelzerrel ismét kezd védelemre hasonlítani. Sahin és Gündogan szintén jók középen, Sahin legutóbb hosszú idő után újra gólt szerzett, biztosan jót tett az önbizalmának. Kagawa is kipiheni lassan az Ázsia kupa fáradalmait. Aubameyang pedig kényszerből éket játszik, Ramos és Immobile bohóckodására aligha kíváncsi Klopp mester. (Bár ma Ramos talán kezdhetne is, elvégre jövő héten BL...)

Ugyanakkor a BVB még nem mondott le arról, hogy jövőre is indul valamelyik európai sorozatban. Vélhetően az EL-re van csak esélye, arra viszont nagyon jó! A Werder a példa rá, hogy 4-5 jó meccsel a kieső zónából máris oda lehet érni EL-indulást érő pozíciók közelébe.

Jó kis meccs lesz ez, mindkét csapat győzelemre fog játszani, így joggal bízhatunk benne, hogy zörögnek majd a hálók!

 

Várható kezdőcsapatok:
VfB: Ulreich - G. Sakai, Baumgartl, Niedermeier, Hlousek - Oriol Romeu, Serey Dié - Harnik, Leitner, Ti. Werner - Ibisevic
BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Sokratis, Schmelzer - Gündogan, Sahin - Kampl, Kagawa, Reus - Aubameyang

Címkék: sportfogadás, tipp,