Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - Bayern München

2014-01-29
Az eredetileg decemberre tervezett Stuttgart-Bayern rangadót ma este pótolják. Decemberben a Bayern a Klub vb-n szerepelt, ezért halasztották mára ezt a bajnokit. Ami késik, az nem múlik, a VfB megkapja a magáét!

VfB Stuttgart - Bayern München

Tipp: Bayern győzelem

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Az első tavaszi fordulóban hétvégén a Bayern 2-0-ra nyert a Mönchengladbach ellen. Azt azért tudni kell, hogy a 'gladbach otthon veretlen volt egészen péntekig, amikor is Götze és társai nyerni tudtak. A Bőrnadrágosok 'csak' két gólt lőttek, de ter Stegen kapus nagyokat hárított. Ha nem ő véd, 3-4 gólt biztosan szerez a Bayern.

A VfB Stuttgart otthon fogadta a Mainz 05 csapatát. Ki is kapott a sváb csapat, pedig ez a mainzi egység nem annyira félelmetes.

Ma este a Stuttgart Németország, sőt talán a világ legerősebb csapatát fogadja. A bajorokról tudni kell, hogy minél előbb szeretnék bebiztosítani a bajnoki címet, és a veretlenségüket is szeretnék megőrizni. Aki látta a pénteki meccsüket, az tudja, hogy a Bayern milyen formában van. Ráadásul Ribery, Robben és Schweinsteiger nélkül tudott nyerni a bajor csapat. Ma már Ribery játszhat, de játszhat elvileg Mandzukic is. Ő a 'gladbach ellen kerettag sem volt, elvileg az edzéseken mutatott magatartás, hozzáállás nem tetszett Guardiolának. Nevelési célzattal maradt ki a horvát csatár, de ő egészséges. Robben is játszhat, szóval minden ász a pakliban van, csak a spanyol mesteren múlik, milyen kezdőt állít össze. Schweinsteiger és Javi Martinez nem játszik, így Thiago és Kroos szűr. Rafinha, Dante, Boeteng és Alaba játszik a védelemben. Ez szinte biztos, de hogy elöl, a kreatív zónában kik játszanak, az egyelőre kérdéses.

De nem is ez a lényeg. A 'gladbachot is lazán elverte a Bayern, a VfB Stuttgart nem lehet akadály. Ha a BVB, a Leverkusen és a 'gladbach továbbra is botladozik, a Bayern április eleje-, vagy közepe táján már bajnoknak mondhatja magát. Guradiola csapata ma este is nyerni fog, az pedig részletkérdés, hogy 5-1-es gála, vagy ismét csöndesebb 2-0 lesz a vége a bajorok javára. (Egyébként a Bayern a 'gladbach ellen is 'csak' 2-0-ra nyert, de nagyon jó kis meccs volt lüktető tempóval, és sok-sok gólhelyzettel.)

Tippünk 0-3

Címkék: sportfogadás, tipp,