Sportfogadás tippek: VfB Stuttgart - B. Möncengladbach

2013-11-22
Két hét szünet után ismét élet költözik a német élvonalbeli csapatok pályáira. Ma este 20:30-kor elkezdődik a 13. forduló. A két főszereplő pedig a VfB Stuttgart és a Borussia Mönchengladbach csapatai lesznek!

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach

Tipp: 2 gól fölött (AH)

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Bundesliga élvonalában a VfB Stutgart a 8. helyen áll. Hazai győzelem esetén csatlakozást találna a legjobbakhoz, szóval nem is lehet más a célja otthon, mint a győzelem. Ugyanakkor a Borussia sem azért látogat a Mercedes Benz Arénába, hogy megveresse magát.

A Mönchengladbach a 4. helyen áll, ami nagyon szép teljesítmény. Ugyanakkor hat pont a hátrány a 3. helyen álló Leverkusennel szemben, tehát nem lazíthatnak Lucien Favre fiai. A 'gladbach idegenben gyakran okoz csalódást a szurkolóknak, ám legutóbb sikerült megverni a Hamburg SV-t. Utolsó három meccsét nyerte a 'gladbach, szóval a válogatott meccsek előtt nagyon jó formában voltak a srácok.

A vendégek keretéből ma egyedül Dominguez hiányzik, ám ő már elég régóta nem bevethető. Nem okozhat gondot a pótlása, már csak azért sem, mert a védők közöl egyedül ő maródi. Sőt ami azt illeti, szinte az egész keretből csak ő sérült. A VfB-nél is jó a helyzet sérültek, eltiltottak terén. Szintén egy védő, nevezetesen Boka nem léphet pályára eltiltás miatt, viszont visszatérhet a fiatal Rüdiger. a keretek tehát szinte teljesek, minden adott a jó, látványos focihoz.

A két együttesnek volt majdnem két hete, hogy felkészüljön a mérkőzésre. Valószínűleg várták már, hogy újra pályára léphessenek, és játszanak egy jót. Az biztos, hogy egyik csapatnak sincs oka a szomorkodásra, hisz mindkét fél elég jól szerepel eddig. Egyelőre csak előre szabad tekinteni, és győzelemre kell játszani!

A 12. fordulóban a VfB a Freiburg ellen nyert 3-1-re, a 'gladbach pedig a Nürnberget intézte el ugyanilyen arányban. Mindkét csapat képes gólokat szerezni, kombinatív támadásokat vezetni, szóval garantált a gólparádé.

Végezetül nézzük, kik fognak gondoskodni a szórakozásunkról, jöjjön a két együttes várható kezdőcsapata:

Stuttgart: Ulreich-Schwaab-Rüdiger-Niedermeyer-Rausch-Kvist-Gentner-Leitner-Werner-Maxim-Ibisevic

'gladbach: ter Stegen-Korb-Jantschke-Stranzl-Wendt-Kramer-Xhaka-Hermann-Arango-Raffael-Kruse

 

A tipphez sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,