Sportfogadás tippek: Veszprém - PSG

2017-11-18
A Veszprém és a PSG BL-találkozói igazi klasszikusnak számítanak, reméljük, hogy a szombati meccs is a legmagasabb minőséget képviseli majd. A tét most is nagy, de azért nem akkora, mintha a Final Four keretén belül csapnának össze a felek.

Veszprém - PSG

Online sportfogadás tipp: Mindkét együttes eljut 25 gólig

Bet365 odds: 1.50

Kezdés: szombat, 17:30

 

A múlt héten Párizsban találkozott a két együttes, pörgős meccsen 33-28 arányban az akkor hazai pályán játszó párizsi együttes nyerni tudott. Azzal a győzelemmel a PSG a csoport élére ugrott, ezt az első helyet lehetne szombaton visszaszerezni győzelem esetén.

A francia együttesből múlt héten kiemelkedett Sagosen, Nikola Karabatic és Kempf. Sagosen főleg az elején, Kempf a végén elemében, aztán Karabtic mellett Gensheimer, Nielsen, Mikkel Hansen és Remili lőtt párat, így jutott el 33-ig a PSG.

A Veszprémben ezúttal sem játszott Nagy Laci, ami nem volt váratlan, hisz tudtuk előre. Viszont váratlan volt, hogy Lékai ezúttal gól nélkül maradt. Pedig a magyar irányító a korábbi meccsein góllövés terén is maradandót nyújtott, remélhetőleg itthon ő is betesz majd 5-6 gólt a közösbe. A szlovén Blagotinsek is megállt 1 gólnál, ám két honfitársa, Gajic és Marguc 4-4 gólt vállalt magára. Manaskov is négyszer villant, szóval a szélsők jól teljesítettek, ahogy Tonessen és Ilic is. Ilicben lobogott a tűz, reméljük, hogy a visszavágón is olyan akarással játszik majd.

A tippünk nem más, minthogy mindkét együttes eljut minimum 25 gólig. Az tény, hogy a védekezésre is figyelni fognak, de ebben a két csapatban annyira kreatív játékosok vannak támadásban a pályán, hogy elit védekezés és elit kapusteljesítmény mellett is összejöhet 25 dobott gól. Görcsölni most sem fognak a csapatok, a PSG otthon 33-at szórt, legalább 25-öt idegenben is fog. Ugye Nagy Laci nem lesz ma sem, ha ő nincs ott a veszprémi falban, sokkal könnyebb az ellenfél dolga, pláne, ha a PSG az ellenfél. Ugyanakkor a Veszprém is odateszi majd a magáét, idegenben 28-ig jutott, legalább 25-ig itthon is eljut majd. Ráadásul az kisebb csoda lenne, ha Lékai legrosszabb esetben 3-4, de inkább 5-6 gólt ne vállalna magára. A múlt heti összecsapásnak nagyon kellemes frekvenciája volt, a legmagasabb szintű kézit láthattuk. Vranjes mesterrel gyorsabb lett a játék, ezért is teszünk bátran arra a tippre, hogy legalább 25 gólig mindkét csapat el fog jutni most is.

Címkék: sportfogadás, tipp,