Sportfogadás tippek: Veszprém - PSG

2017-06-02
A hétvégén kézilabdában is győztest avatnak a BL-ben. Először persze az elődöntőt kell abszolválni, a magyar Veszprémnek a francia PSG-n kéne túljutni, hogy a finálé résztvevője legyen. Ha sikerül, akkor három egymást követő évben lenne ott a döntőben a Telekom Veszprém.

Veszprém - PSG

Online sportfogadás tipp: 56.7 gól alatt

Bet365 odds: 1.78

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 15:15

 

A PSG és a Veszprém idén az első csoportkörben kétszer találkozott. A párizsi meccsen 28-24-re a francia együttes nyert, Veszprémben 29-28 arányban diadalmaskodtak a gallok. Két meccs, két zakó, de ez nem azt jelenti, hogy kötelező jelleggel a harmadik egymás elleni meccsen is Karabaticék örülnek.

A Veszprém Sabaté mester irányítása alatt az utolsó meccseit játssza, hisz e tornát követően már Vranjes irányítja majd a veszprémi felkészülést. Hétvégén a BL Final Fourban még a jelenlegi mester és a jelenlegi keret harcol az újabb győzelmekért, reméljük, hogy több, mint kevesebb sikerrel.

A tipp

A bet365-nél a meccsre szabott gólhatár 56.5, ha a gólok száma felette lesz, az 2.00-es odds, ha alatta marad, akkor 1.78-as a jelenlegi szorzók szerint. A tippünk, hogy a gólok száma a határ alatt marad!

Idén kétszer találkozott ez a két együttes, Veszprémben 57 gól született, Párizsban csak 52. A Veszprém-PSG találkozón Ilic és Gensheimer is 8-8 gólig jutott, kemény, harcos, de lüktető tempójú, magas színvonalú találkozó volt. Viszont 'csak' egy csoportmeccs, nem degradálva azt a találkozót, amely színvonalában a szezon egyik legjobb összecsapása volt.

Viszont ott a Veszprém és a PSG csapatai is tudták, hogy bár nem jó dolog kikapni, azért ha becsúszik egy zakó, az nem feltétlenül tragédia. Itt a Final Fourban teljesen más a helyzet, itt tényleg minden gólnak, minden szituációnak nagyobb a szerepe a meccsen.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Óriási a tét. A Veszprém eleve nem játszik uptempo kézit, Nagy Laci, Ilic, Iváncsik nem feltétlenül rohangál már, ha nem muszáj, aztán legalább egyet, de inkább kettőt cserél Sabaté mester védekezés és támadás között, szóval nincs az a vonaltól-vonalig játék. Még az üres kapus szituációknál és kétszer meggondolják  a veszprémi spílerek, hogy ráküldjék-e a lasztit. Aztán idén ez a PSG sem rohan annyira, Mikkel Hanesnék sem diktálnak annyira gyilkos tempót. Persze egyik csapat sem lassú, de pl. a kieli uptempo kézihez hasonló tempót azért itt ne várjunk.

Aztán nemcsak a Veszprém, de a PSG védekezése sem smafu, ráadásul a kapuban Mikler Roli és Alilovic áll rendelkezésre az egyik oldalon, a másikon pedig Omeyer és Skof. Azért itt gólokat gyártani futószalagon nem lesz egyszerű. Ha valamelyik csapat netán elhúz, az még tovább lassítja majd a játékot. Ja, és egy ilyen meccsen akár 3-4 gól is nagy előnynek számíthat, bár pont a Veszprémről tudjuk, hogy még 7-8 gólos előny sem jelent győztes meccset...

Már csak azért sem lesz itt rohanás, hisz a győztes másnap döntőt játszik, egyik fél sem akar elfáradni, kifulladni. Felkeményedik a védekezés, megfontoltabbak lesznek a csapatok. Itt minden gólért vért kell majd izzadni, szóval a mi tippünk az, hogy a gólok száma nem éri el az 57-et!

Címkék: sportfogadás, tipp,