Sportfogadás tippek: Venus Williams - Maria Sarapova

2013-01-17
Két nem akármilyen név csap össze az AUS Openen a 3. körben! Venus Williams és Sarapova találkozó olyan ütközet, amit mindenképp látni kell!

 

Venus Williams - Maria Sarapova

Tipp: Sarapova

Odds: 1.25

Iroda: unibet

Kezdés: holnap reggel 09:00

 

Ami azt illeti, mindkét hölgy beírta már magát a WTA történelmébe, de amíg Venus Williams a múlt, addig Sarapova a jelen!

Venus legutóbb 2011-ben indult az Australian Openen, és a harmadik körben szállt ki! Errani, és Zahlavova után Petkovic már soknak bizonyult számára. (Azóta perzse Petkovic és Erreni ázsója picikét változott :D)

Most is a 3. kör jelenti majd a búcsút, hisz Sarapova jelenleg sokkal erősebb minden téren. Fejben, fizikálisan, szóval tényleg csak abban bízhat Venus, hogy nem kap ki csúnyán, és úgymond szépen hal meg.

Legutóbb Rómában találkoztak tavaly, ott is Sarapova nyert két szettben, pedig tudjuk róla, hogy a salak az a borítás, amit nem igazán kedvel! De salakon is igen nagyot fejlődött a játéka, emlékezhetünk, az egy igen szeles kis torna volt, sokan panaszkodtak is a körülményekre, ám Sarapovát ez nem zavarta. Legalábbis Venus elleni meccsén csak a tenisszel foglalkozott, és ez sikerre is vezetett.

Venus még elevickél itt a top20 és a top50 között egy-két évet, de a legjobbakkal ő már nemigen veszi fel a versenyt!

Sarapova adogatásai gyilkosak, és a kettős hibák számát is képes minimalizálni, ami régen nagy betegsége volt! Ugyanakkor Venus adogatásai gyengültek az elmúlt évekhez képest, tehát a szőke orosznak ezen a téren is könnyebb dolga lesz, mint úgy 4-5 évvel lett volna.

Sokan csodálkoznak talán, hogy miért ilyen magas a szorzó Venus győzelme esetén, de aki látta őt játszani, az tudja róla, hogy itt Sarapova csak magát verheti meg. Az idő múlik, és az idősebbik Williams lány már túl van a zeniten. Cornet-en még túllépet, de egészen biztos, hogy Sarapova a 2013-as AUS Open végét jelenti számára, legalábbis egyéniben (párosban ugyanis még állnak Serenával).

Bátrabbak 2-0-ás Sarapova győzelmet is fogadhatnak, elvileg azzal sem lesz sok gond. Egy 6-4; 6-3 a maximum, ami jelenleg Venusban benne van Maria ellen!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,