Sportfogadás tippek: Vasco da Gama - Santos

2012-07-21
Ma este, vagy inkább már éjjel a mi időzónánk szerint pályára lép a brazil Campeonato Brasileiro döntetlenkirálya, a Santos. Eddig tíz meccsükből hetet adtak ikszre, ami már több, mint gyanús :D

Vasco da Gama - Santos

Tipp: Vasco

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 23:30

A Vasco és a Santos mai mérkőzésén minden jel arra utal, hogy a Vasco behúzza a találkozót. Nézzük mik szólnak a hazai gőzelem mellett:

Egyrészt az eddig mutatott teljesítmény. A Vasco jelenleg a 2. helyen áll a tabellán 7-2-1-es mutatóval, míg a Santos csak vergődik, és mindössze a 14. helyen találjuk ezt a nagymúltú együttest. Az ő mérlegük 1-7-2, vagyis tíz mérkőzésükből csak egyet tudtak megnyerni, és hét X mellett két vereséget is összehoztak.

Szóval ha csak a statisztikára alapozunk, egyértelmű Vasco siker. De van itt még egy kis érdekesség azoknak, akik kedvelik a statisztikát. A Vasco és a Santos utolsó nyolc találkozóján mindig az a csapat nyert, amelyik otthon játszott. Se egy iksz, se egy vendég siker. Legutóbb 2006-ban volt vendég siker, ami még akkor is fura, ha tudjuk, hogy a Vasco egy évet a másodosztályban töltött ebben az időszakban.

Aztán a hazaiak sikere mellett szól, hogy a Santos ászai már Londonban vannak, tegnap épp a brit válogatottat oktatták egy edzőmeccs keretein belül. Ganso, Neymar és Rafa Cabral az olimpiai csapat oszlopos tagja, Neymar tegnap gólt is lőtt a brit válogatottnak. Persze, mondhatnánk hogy a Libertadores Kupa miatt ezek a srácok eddig se nagyon játszottak, de amikor igen, azért Neymar például három meccsen amikor pályára lépett két gólt összehozott, míg a csapat többi tagja tíz meccsen lőtt öt gólt...

Nem igazán lehet az okát tudni annak, hogy mi a Santos gyenge szereplésének oka. A bajnokság elején lehetett a Libertadores fogni, hogy B csapattal játszottak, de a kiesésük után sem megy nekik. Képtelenek gólt lőni, és ez nagy baj! Eddig ötször léptek pályára idegenben, de gólt még nem lőttek!

Pelé egykori klubja fekete napjait éli, és ma sem nekik áll a zászló. A Vasco rég nem látott lendületben van, és motiválhatja őket, hogy ha nyernek, megelőzhetik a Ronaldonho irányította Atletico Mineirot!

Az eddigiek alapján 1-0-ás, vagy 2-0-ás Vasco siker várható, ez a Santos képtelen betalálni, pedig Neymarékon kívül is vannak jó labdarúgóik, mint Henrique vagy Arouca, de ezek a srácok formán kívül lézengenek a pályán. Csoda, hogy még Ramalhot nem billentették fenéken, de ami késik, nem múlik...

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,