Sportfogadás tippek: Vasas - Ferencváros

2015-08-01
A Vasas számára nem kezdődött jól az NBI-es idény, hisz a frissen feljutott csapat mindkét találkozóját elveszítette. Ma sem vár könnyű ellenfél Szanyó Károly csapatára.

Vasas - FTC

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 20:30

 

A Vasas tehát friss feljutóként két vereséget könyvelhetett el. A DVTK ellen 2-1-re, az UTE ellen 3-1-re kapott ki az angyalföldi együttes. Vélhetően az FTC ellen sem fog nyerni, vagy ha mégis sikerülne, az több lenne, mint szimpla meglepetés.

A FTC ugyan kiesett a Zeljeznicar ellen az EL-ből, de tudjuk, hogy az NBI és a nemzetközi szint azért más kategória. Itthon az FTC jelenleg a legerősebb (bár nyilván vitatkozna ezzel az állítással egy-két debreceni).

Az EL-betli után múlt héten a Fradi apait-anyait beleadott, és ledózerolta a DVTK-t. Egy félidő alatt ki lett végezve a Diósgyőr, örülhetett, hogy nem kapott 5-6 gólt, mert a gólok mellett sok ziccer maradt ki, és ugye a Fradi kapufákat is rúgott. Lendületben van az FTC, és igencsak támadó felfogásban lép pályára a zöld-fehér társaság. A Haladás ellen az EL miatt csak két gól jött össze, azért a DVTK ellen már látszott, hogy milyen is a Fradi, amikor komolyan odateszi magát. Sajnos Ramirez kidőlt kis időre, de Leo otthon van a szélen, sőt ott van otthon igazán. Nalepa, Dilaver és Gyömbér megoldja hátul a védekezést, ahogy tudja, bár azért hosszabb távon az eligazoló Mateos hiányozhat.

Szanyó két zakó után sem fogja azt mondani csapatának, hogy játszanak döntetlenre. Persze, nem lenne boldogtalan egy iksz után a Vasas mestere, de nem olyan ember ő, aki nem akarna nyerni egy FTC ellen is. Ennek a Vasasnak van stílusa, és a két zakó ellenére ennek a keretnek benn kéne maradni az élvonalban, mert rutinos spílerek alkotják az angyalföldi együttest. Betalált az újonc a DVTK ellen, betalált a UTE ellen is, egy, vagy akár két gólt ma is összehozhat. Az viszont sokkal valószínűbb, hogy a Fradi ismét kinyitja a gólcsapot. Lesz 10-15 igazi gólhelyzete a Ferencvárosnak, ha Bödéék nem szórakozzák el a nagyobbnál is nagyobb ziccereket, akkor gólokkal nyer ma a Fradi. Tipp: 1-3 vagy 1-4.

Címkék: sportfogadás, tipp,