Sportfogadás tippek: Vasas - Debrecen

2016-07-24
Nem volt még olyan rég, hogy a DVSC halmozta a bajnoki címeket az NBI-ben. Az utóbbi években viszont a Vidi és a Fradi vette át az uralmat, a Loki pedig egy erős középcsapattá szelídült.

Vasas - DVSC

Online sportfogadás tipp: Vasas győzelem

Bet365 odds: 3.00

Tippmix odds: 2.80 (és csak min. hármas kötésben fogadható...)

Kezdés: vasárnap: 18:00

 

A Vasas győzelemmel rajtolt az NBI-ben, ami lökést kell adjon a piros-kékeknek. Tavaly az ősz pocsékra sikeredett, ám tavasszal élet költözött a Vasasba, így az angyalföldi együttes csodával határos módon bennmaradt, a Puskás búcsúzott. Oenning mester remek munkát végzett, és végez jelenleg is, és ha megnézzük a Vasas keretét, annyira nem is számít gyengének NBI szinten.

A Loki az EL-ben már a La Fiorita ellen sem villogott, főleg nem a hazai meccsen. Az amatőrökből álló San Marino-i együttest pocsék futballal 2-0-ra verte, de az minden volt, csak jó mérkőzés nem. Aztán jött a Torpedo Zhodino, és a kettős vereség. Debrecenben 2-1-re kapott ki a Loki, idegenben 1-0-ra. Egyik meccsen sem játszott jól, ha meg véletlenül adódott egy helyzet, azt is sikerült rútul elrontani. Közhely, mégis igaz: mentálisan és fizikálisan is roggyon van a DVSC, vérfrissítés szükségeltetik!

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

A helyzet tovább bonyolódik, hisz Holman és Szakály sem léphet pályára, két olyan játékos, akitől talán kreativitást várhatnánk ma délután. Mindketten megsérültek a Loki EL-meccsén, bár igazán nagy focit egyikőjük sem mutatott be. Tovább kérdéses Korhut és Jovanovic játéka is, még az is lehet, hogy egyikőjük sem játszik vasárnap. Vagy ha igen, akkor nem 100%-os állapotban. Nyáron eligazolt a Vidihez Bódi Ádám, akiben még szintén volt kreativitás. Hogy Bódi, Holman és Szakály nélkül ki fogja szervezni a Loki játékát, nem nehéz kitalálni. SENKI!

Az meg csak hab a tortán, hogy Kondás Elemér mester sem a legkedveltebb személy már a Loki kispadján. A szurkolók 80-90 %-a biztosan a távozására szavazna, és az sem biztos, hogy a játékosok nem szeretnének egy kis változást, valami új impulzust. Nem Kondás Elemérrel van itt probléma, de tényleg nem működik itt valami, és ahogy írtuk egy héttel korábban, az a családias légkör, ami az évekkel ez előtt a Lokit jellemezte, mára megszűnt létezni.

Múlt héten a Paks ellen sem mutatott űrfutballt a Loki, azóta utaztak egyet oda és egyet vissza Fehéroroszországba, és ráadásul ki is kaptak. Két játékos tutira kiesett, kettő kérdéses. Így elutazni a Vasashoz nem kellemes érzés. A piros -kékek már az előző szezon végén lerakták a stabil alapokat, amire idén lehet építkezni. Az első fordulóban rögtön 3 ponttal gazdagodtak Remiliék, és könnyen lehet, hogy ezt vasárnap meg is duplázzák. Még egy jó tipp: a Vasas lő gólt opció a bet365-ön 1.40-es oddsal fizet. A Zhodino oda-vissza megfirkálta a DVSC-t, kb, amikor elment a piros-fehérek kapujáig, lőtt is egy gólt.

Tipp: 2-1

Várható kezdőcsapatok:

Vasas: Polekszics – Korcsmár, Debreceni, Ristevski – Szivacski, Vida, Berecz, Hangya – Ádám, Remili – Pavlov

DVSC: Radosevic – Jovanovics, Brkovics, Mészáros, Korhut – Djelmics, Szekulics, Varga J., Horváth Zs. - Tisza, Takács

Címkék: sportfogadás, tipp,